Ella Tina a fost jefuită într-un club din Capitală: "M-a urmărit la baie..." Tânăra oferă o recompensă în schimbul unor informații despre identitatea individului

Publicat pe

Ella Tina a fost victima unui jaf, în urmă cu o seară. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trecut printr-o situație neplăcută, după ce un individ a jefuit-o într-un club din centrul Bucureștiului. Vedeta a cerut ajutorul fanilor din mediul online pentru a-l identifica pe individ.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ella Tina a trecut prin momente dificile seara trecută, după ce a fost jefuită de un bărbat, într-un club din București. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța că i-a fost furată geanta de către un individ în jur de 30 de ani.

Ella Tina a fost jefuită într-un club din Capitală: "M-a urmărit la baie..." Tânăra oferă o recompensă în schimbul unor informații despre identitatea individuluiElla Tina a fost jefuită într-un club din Capitală: "M-a urmărit la baie..." Tânăra oferă o recompensă în schimbul unor informații despre identitatea individului

Fosta iubită a lui Jador este dispusă să ofere recompensă persoanei care îl recunoaște pe cel care a jefuit-o în centrul Capitalei. Vedeta a postat pe Instagram imaginile de pe camerele de supraveghere din interiorul clubului.

Citește și: „Timp de 14 ore, nu am știut nimic'. Ella Tina a leșinat într-un restaurant și a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are, după moartea mamei ei

Citește și:Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale: „Am avut o conexiune cu stelele, ceva s-a rupt în mine'

Citește și:Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu se căsătoresc, după 13 ani de relație: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui'

Citește și:'Ideea de căsătorie și de copii mi se pare forțată'. Ce părere are Andreea Esca despre relația fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Ella Tina a fost jefuită într-un club din Capitală

Ella Tina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a fost jefuită într-un club din Capitală, în urmă cu o seară, Vedeta a povestit pe Instagram moemntul în care a fost jefuită de un individ în timp ce se afla într-un club. Bruneta a mărturisit că i-a fost furată geanta, fiind urmărită la baie de un individ.

Ella Tina le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online, în speranța că cineva îl va recunoaște pe individ. Aceasta a postat pe Instagram imagini de pe camerele de supraveghere.

Ella Tina oferă o recompensă celui care oferă informații despre identitatea individului

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat pe rețelele de socializare imagini de pe camerele de supraveghere ale clubului și se poate vedea cum bărbatul îi fură geanta de pe canapea și o bagă sub geacă. Individul părăsește localul, fără să dea de bănuit. Ella Tina încearcă să afle identitatea individului, iar pentru asta le-a cerut ajutorul internuaților. Vedeta este dispusă să ofere recompensă.

„Dacă îl cunoaște cineva pe acest individ, vă rog să-mi dați orice informație, contra cost, bineînțeles! Aseară mă aflam într-un local din centrul Bucureștiului, iar acest individ mi-a furatgeanta și a băgat-o sub geacă, timp în care eu eram la baie! Inclusiv la baie ne-a urmărit…', a scris Ella în mediul online. 

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei își dorește să adopte un copil din Turcia

Ella Tina a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce mama sa s-a stins din viață. Vedeta a povestit că și-a revenit cu greu după pierderea mamei sale. Recent, bruneta a postat în mediul online un mesaj surprinzător.

Ella a precizat i-a întrebat pe fanii săi dacă o pot ajuta cu o informație privind adopția unui copil din Turcia, care a rămas orfan în urma cutremurului devastator. „Știe cineva dacă se pot înfia copii care au rămas fără familii în Turcia? Lăsați mesaj în privat, vă rog!', a scris Ella în mediul online.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter