Elly de la Mireasă pentru fiul meu a născut o fetiță: "Suntem atât de copleșiți de emoții"

Publicat pe

Elly de la Mireasă pentru fiul meu a devenit mămică pentru prima oară. Blondina s-a cuplat cu Cristian Șonea în cadrul emisiunii, iar astăzi au devenit părinții unei fetițe minunate. Cei doi sunt în culmea fericirii, iar fanii sunt extrem de entuziasmați. Elly a postat și prima imagine cu fiica sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În octombrie, anul trecut, Elly și Cristian Șonea anunțau că vor deveni părinți. Câștigătorii sezonului „Mireasă pentru fiul meu', le-au dar urmăritorilor din mediul online vestea cea mare. Așadar, marea zi a venit, iar Elly a adus pe lume primul său copil. Fosta concurentă le-a făcut cunoștință internauților cu fiica sa.

Elly de la Mireasă pentru fiul meu a născut o fetiță: "Suntem atât de copleșiți de emoții"Elly de la Mireasă pentru fiul meu a născut o fetiță: "Suntem atât de copleșiți de emoții"

Elly și Cristian Șonea s-au căsătorit în 2017, după participarea la emisiunea 'Mireasă pentru fiul meu', unde au fost și marii câștigători. Povestea de dragoste dintre cei doi a mers mai departe, iar astăzi au devenit părinți. Elly și Cristian sunt în culmea fericirii.

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară.Ce sex are bebelușul

Citește și: Cum s-au cunoscut Larisa Udilă și soțul ei și cine a făcut primul pas:„Ne știam din clasa a II-a'

Citește și: Cine este Iman Abushov de la Chefi fără limite.A lucrat la ambasadă

Citește și: Teo Trandafir a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică:„El știe?'

Elly de la Mireasă pentru fiul meu a născut o fetiță

Elly de la Mireasă pentru fiul meu a devenit mamă azi-noapte, chiar la ora 1:41. Concurenta emisiunii a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cristina și Elly au împărtășit marea veste pe rețelele de socializare, iar fanii sunt în extaz. Postarea făcută de Elly a strâns peste 10 mii de aprecieri, iar internauții au felicitat-o și s-au bucurat pentru familia frumoasă pe care și-a construit-o alături de Cristian.

Elly a povestit pe Facebook că a născut natural, în apă, la Constanța, iar partenerul ei i-a fost alături în toate momentele. Din fericire, nașterea a fost fără probleme. '22.02.2022 La ora 1:41 a venit pe lumea fetița noastră perfect sănătoasă. Suntem atât de copleșiti de emoții și inundați de oxitocină Mulțumim, Doamne! Am trăit momente magice împreună. @shoneachristian11 a fost tot timpul lângă noi și ne-a susținut . Fără el nu știu cum am fi făcut față! TE IUBIM! Va recomand și vouă sa faceți tot posibilul sa nașteti alături de partener. E incredibil sentimentul. Am născut natural în apa, fără rupturi sau epiziotomie. Totul a fost ca un vis devenit realitate', a transmis Elly de la Mireasă pentru fiul meu.

Elly și Cristian Șonea sunt câștigătorii emisiunii Mireasa pentru fiul meu, sezonul 4

Elly și Cristian s-au numărat printre câștigătorii emisiunii  „Mireasă pentru fiul meu' și au reușit să-și facă o mulțime de fani pe parcursul emisiunii la care au participat. Cei doi s-au îndrăgostit în cadrul show-ului, iar după ce au ieșit din casă s-au căsătorit religios.

Povestea lor de iubire a început ușor și timid, dar timpul și-a spus cuvântul, iar cei doi au devenit părinți. Elly și Cristian sunt la fel de frumoși și îndrăgostiți. În 2017 și-au unit destinele și au avut parte de o nuntă ca-n povești.

Cristian Șonea și Elly au o fetiță

Cristian Șonea este cel mai fericit tătic. Astăzi, fostul concurent de la ”Mireasa pentru fiul meu” a devenit pentru prima oară tată, după ce soția sa, Elly, a adus pe lume o fetiță. În urmă cu câteva luni, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre momentul în care au aflat că vor avea o fetiță. Elly a mărturisit că și-a dorit să fie mamă de băiat.

”Eu întotdeauna m-am văzut mamă de băiat, iar Christian mi-a spus încă din competiție că el o să facă fată! Firea lui sensibilă și romantică îl califică de departe pentru rolul de fată. A avut dreptate. Vom avea o #babygirl (am simțit amândoi asta) și ne bucurăm tare mult că vom fi părinți de fată și că este sănătoasă! Iubită nespus este deja și abia așteptăm să o strângem în brațe! Mult a fost, puțin a rămas!”, a scris Elly pe pagina sa personală de socializare, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter