Emisiunea „Șef sub acoperire” revine la PRO TV. Când începe sezonul 3 și cine este protagonista primului episod

Publicat pe

Emisiunea „Șef sub acoperire' revine la PRO TV. Când începe noul sezon și cine este protagonista primului episod. Emisiunea care a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură cu fiecare ediție a ei, este gata să surprindă din nou. O să fie difuzată tot pe Pro TV, ca și până acum, urmând ca premiera să aibă loc pe data de 9 februarie. Ei bine, cel de-al treilea sezon aduce emoție, povești impresionante și situații amuzante, gata să fie dezbătute alături de cei dragi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea 'Șef sub acoperire' se reîntoarce în grila Pro TV, începând cu data de 9 februarie. Ca și în sezoanele trecute, timp de câteva zile, cei mai mari șefi vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra în propria companie sub acoperire, fără a fi descoperiți.

Emisiunea „Șef sub acoperire' revine la PRO TV. Când începe sezonul 3 și cine este protagonista primului episodEmisiunea „Șef sub acoperire' revine la PRO TV. Când începe sezonul 3 și cine este protagonista primului episod

Patronii marilor companii își vor testa angajații din toate punctele de vedere. Vor vedea dacă muncesc cu spor, cu drag, dacă trag pentru binele firmei, sau totul se rezumă doar la așteptarea zilei de salariu. Șefii vor renunța la viața cu care erau obișnuiți și vor pretinde că sunt oameni modești, care sunt în căutarea unui loc de muncă bun. Renunță la lux, mașini de sute de euro și se vor caza la un motel simplu, urmând să analizeze fiecare lucru din propria afacere.

Citește și: Cine este Iulian Porst, de la Șef Sub Acoperire. E proprietar al unui lanț de pizzerii

Citește și: Cine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire. E directorul general Electrica

Citește și: Cum arată Delia în costum de baie, la 40 de ani. S-a afișat în ipostaze sexy, în vacanța din Thailanda: „Femeia perfectă'

Citește și: Ce sacrificii a făcut Romanița Iovan în cariera de model: „Ne schimbam în dubă și…”

Emisiunea „Șef sub acoperire' revine la PRO TV

Începând cu data de 9 februarie, emisiunea 'Șef sub acoperire' revine pe micile ecrane. Poate fi urmărită pe Pro TV, așa cum a fost și în sezoanele trecute. Diferența de la restul episoadelor est faptul că acum participă numeroase persoane cunoscute, fiind patronii unor mari companii. Mai concret, în acest sezon, telespectatorii vor putea urmări șefii unor companii extrem de cunoscute precum: Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD.

Cine este protagonista primului episod din 'Șef sub acoperire'

Fiindcă în aproximativ 2 săptămâni se dă startul, primul episod o are drept protagonsită pe Cristina Bâtlan. Este co-fondatoarea companiei Musette și unul dintre investitorii show-ului Imperiul Leilor. O cunoaște toată lumea. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta să fie văzută la o astfel de emisiunepentru a-și testa angajații. Ei bine, nu este doar despre oamenii pe care-i are anagajați, ci în acest fel poate vedea și ce nu merge în firmă, cât și ce trebuie schimbat sau îmbunătățit.

Merg sub acoperire să fiu mai aproape de oamenii mei. Vreau să văd care sunt provocările lor. Cum sunt ei și nu ar putea să ne spună nouă, ca și proprietari. Adică ce simt ei și nu ne arată. Asta vreau să văd. Cum e viața reală alături de ei!', spune Cristina Bâtlan.

Emisiunea 'Șef sub acoperire' sau 'căutarea adevărului'

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ziua de azi, pentru mulți banii sunt mai importanți decât orice. Rar mai vezi anagajați care să muncească de drag și care să își dea tot interesul ca firma la care lucrează să fie bine și să aibă rezultate bune. Ei bine, prin această emisiune, șefii au o mare oportunitate. Pot vedea angajații model, cât și pe cei de la celălalt capăt. De asemenea, pot vedea ce e bine și ce trebuie îmbunătățit. Fără dar și poate, este emisiunea care scoate adevărul la iveală. Fii cu ochii pe micul ecran pe 9 februarie. Vei fi și tu surprins de ceea ce vor vedea șefii companiilor.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter