Emma Zeicescu, dezvăluire cutremurătoare: "Tata a murit în bucătărie, pe fond de alcool, la 37 de ani!"

Publicat pe

Într-un podcast ce urmează să fie difuzat curând, Emma Zeicescu a făcut o dezvăluire tulburătorare legată de copilăria ei. Fosta vedetă TVR a rememorat momentul în care tatăl ei și-a pierdut viața, pe fondul consumului de alcool, o amintire care o va urmări toată viața…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După mai bine de două decenii în care a activat în televiziune și jurnalism, Emma Zeicescu și-a schimbat profilul, acum fiind director de comunicare la Philip Morris România. Asta nu înseamnă că interesul fanilor pentru vedetă a scăzut… Invitată recent la podcastul 'Altceva cu Adrian Artene', vedeta a făcut niște dezvăluiri tulburătoare din trecutul său. Emma a vorbit despre perioada în care și-a pierdut tatăl, aflat în floarea vârstei.

Emma Zeicescu, dezvăluire cutremurătoare: "Tata a murit în bucătărie, pe fond de alcool, la 37 de ani!"Emma Zeicescu, dezvăluire cutremurătoare: "Tata a murit în bucătărie, pe fond de alcool, la 37 de ani!"

Emma Zeicescu, dezvăluire dureroasă despre tatăl ei

Invitată la podcastul lui Adrian Artene, Emma Zeicescu, a vorbit, printre altele, și despre, probabil, cel mai dureros eveniment din viața ei, petrecut pe când avea doar 7 ani. Atunci, vedeta și-a pierdut tatăl și, mărturisește, nu va uita niciodată acel moment devastator.

'Va rămâne absolut o rană care, din când în când, se va deschide și să nu credeți că trec. Toate aceste lucruri nu trec, noi învățăm să trăim cu ele. Dar, da, nu a fost simplu când, spre șapte ani, în dimineața aceea pe care nu am s-o uit, o pot descrie cu multe detalii„, i-a dezvăluit Emma Zeicescu lui Adrian Artene.

Citește și: Emma Zeicescu și-a anunțat plecarea de la TVR. „Unii dintre voi mi-ați urat… pensie ușoară!'

Citește și: Emma Zeicescu: Viața mi-a oferit cel mai frumos cadou – băiețelul meu'

Citește și: Denise Rifai, apariție de senzație la petrecerea VIVA! A renunțat la hainele negre și a îmbrăcat o rochie superbă

Citește și: Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație:'Pentru bunăstarea copiilor noștri…'

Vedeta a recunoscut că tatăl ei, altfel un intelectual cu preocupări artistice, era dependent de alcool, iar asta i-a adus și sfârșitul, la doar 37 de ani…

'Tata a murit în bucătărie, stop cardiac, 37 de ani, pe fond de alcool. Tata avea o problemă cu alcoolul. Și eu mă bucur că putem să vorbim despre asta, pentru că aș vrea să mai ieșim dintr-o zonă în care viața asta perfectă în care oamenii reușesc să-și controleze emoțiile, slăbiciunile, vulnerabilitățile. Suntem cu toții niște oameni puternici, dar, în aceeași măsură, și niște oameni slabi.

Iar tata, Dumnezeu să-l odihnească, un om superb fizic, un om intelectual, căruia îi plăcea să scrie poezie, un artist în felul lui, pentru că și tata creiona și picta și, momentul acela, dacă-ți aduci aminte, sigur, nu vreau să sperii sau să ieșim din zona de a ne face să zâmbim, dar, la momentul respectiv, în România se ținea mortul în casă', a spus Emma Zeicescu.

„Am vrut să-l pup pe tata”

Emma și-a continuat dezvăluirile, povestind despre prima ei întâmplare cu „parfum de nefericire”, petrecută pe când avea doar 7 ani, vârstă la care a fost nevoită să-și ia adio de la tatăl ei.

'Și a existat un moment în care eu m-am dus și am văzut că era deja cu rigor mortis, avea o batistă, și am vrut să-l pup pe tata. E fascinant cum poți povesti un asemenea episod ca și cum te-ai fi decuplat de acolo, dar eu văd exact fetița de la Obor, cum s-a urcat în scaun, și este primul capitol din care, în viața asta, la un moment dat o s-o termin, dar probabil că o s-o lansez după ce mai sunt, ca să pot să spun tot ceea ce am trăit în această lume fascinantă. Mie mi se pare fascinantă.

L-am pupat, iar singurul lucru care mi s-a părut, cred că-mi luam la revedere de la el fără să-mi dau seama că asta făceam noi. Eram doi copii, eu și fratele meu, care ne uitam la o situație pe care o înțelegeam, dar n-o înțelegeam de fapt. Am înțeles-o mult mai târziu. Ce m-a frapat era că exista acea răceală a pielii, iar, sigur, nu am să vând, știi, grădinarului…

E, întotdeauna, o poveste care emoționează și mi-am pus de multe ori problema … Eu nu am dreptul să mor. Eu am un copil. În momentul în care exist și am un copil, datoria mea este să nu mor. Pentru că n-aș vrea niciodată să-i fac copilului ce s-a întâmplat atunci. Și atunci, mulțumesc lui Dumnezeu că eram mică și n-am înțeles exact care era povestea, dar, uneori, mă întreb cât de mult a marcat asta într-o zonă iarăși de lipsă de șansă', a dezvăluit Emma Zeicescu în cadrul podcastului cu Adrian Artene.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter