EXCLUSIV! Răzvan Ciobanu, declarații-șoc: ne-a spus cum ar vrea să moară și ce i-ar spune lui Dumnezeu dacă L-ar întâlni!

Publicat pe

În urmă cu un an și jumătate, Răzvan Ciobanu dădea pentru viva.ro un interviu care, în lumina dureroaselor evenimente, se dovedește a fi aproape profetic. Designerul a dezvăluit cum ar vrea să moară, ce consideră a fi culmea durerii și ce i-ar spune lui Dumnezeu dacă l-ar întâlni. De altfel, a adus vorba în repetate rânduri de Divinitate în cadrul interviului.

Astăzi a fost înmormântat, la doar 43 de ani, Răzvan Ciobanu. Trecerea lui prin lume nu a rămas fără urme, designerul fiind un om iubit și cu o carieră spectaculoasă în modă, dar totul a fost curmat în urma accidentului de mașină în care și-a pierdut viața.

Întâmplarea face că în urmă cu un an și jumătate, designerul răspundea pentru VIVA! unui set de întrebări inspirat de celebrul chestionar al lui Proust, care vizează întrebări existențiale, legate de viață și moarte.

Ce spunea Răzvan Ciobanu despre moarte și Dumnezeu

La vremea aceea un exercițiu de imaginație, răspunsurile lui Răzvan Cioban au devenit, în lumina ultimelor zile, pline de semnificații. Dar și extrem de dureroase, în același timp. Întrebat cum ar vrea să moară, designerul a replicat că 'în somn„. Este cu siguranță modul 'ideal„ de a trece în neființă, dar în cazul creatorului de modă, lucrurile au stat, din păcate, exact invers, acesta pierind violent, după ce a pierdut controlul volanului. La același destin ne duce cu gândul și răspunsul său la întrebarea 'ce ți se pare a fi culmea durerii'. 'Toleranța mea la durere este minus infinit', a răspuns designerul care, conform raportului medico-legal preliminar, a avut parte de o moarte violentă. 'Moartea s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală', au relatat procurorii.
Răzvan Ciobanu a răspuns până și la întrebarea 'ce i-ai spune lui Dumnezeu dacă L-ai Întâlni'. 'Aa, așa arăți?' aceasta a fost replica sa. De altfel, deși nu s-a declarat o persoană religioasă, Răzvan Ciobanu a făcut în repetate rânduri referire la Divinitate în cadrul interviului.

Citește și:

Mesajul transmis de Cătălin Botezatu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: „Răzvan, te iubim, drum lin!'

Răzvan Ciobanu s-a împăcat cu fostul iubit cu doar câteva zile înainte să moară! Ce a făcut Marius, după ce a aflat tragica veste!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter