Fiica Andei Călugăreanu, declarații cutremurătoare la 30 de ani de la moartea mamei: „O visez mereu că îmi cere mâncare, apă, țigări”

Publicat pe

Fiica Andei Călugăreanu, declarații cutremurătoare la 30 de ani de la moartea mamei. Ioana Tufaru a trecut prin tragedia vieții sale în adolescență, atunci când și-a pierdut părintele. Cele două au avut o relație mamă-fiică foarte puternică și, drept dovadă, o visează mereu pe cea care i-a dat viață și a iubit-o necondiționat. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anda Călugăreanu a fost una dintre cele mai apreciate artiste în anii comunismului. Starea de sănătate a îndrăgitei actrițe și interprete de muzică ușoară și folk s-a înrăutățit când s-a întors în România dintr-un turneu în Israel. La câteva luni de la eveniment, Anda Călugăreanu s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani, în 1992, din cauza unui cancer la plămâni. 

Fiica Andei Călugăreanu, declarații cutremurătoare la 30 de ani de la moartea mamei: „O visez mereu că îmi cere mâncare, apă, țigări'Fiica Andei Călugăreanu, declarații cutremurătoare la 30 de ani de la moartea mamei: „O visez mereu că îmi cere mâncare, apă, țigări'

Anda Călugăreanu a fost căsătorită, inițial, cu actorul Dan Tufaru, din care a rezultat o fată, pe Ioana. Ulterior, celebra artistă s-a recăsătorit. Ioana Tufaru avea 14 ani atunci când și-a pierdut mama, fiind acasă când s-a întâmplat tragedia. La 30 de ani de la moartea ei, fata Andei Călugăreanu își visează mereu mama că-i cere câte ceva. 

Citește și: Ce a făcut Ioana Tufaru în ziua în care Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani:„Strâng în brațe…'

Citește și: Ioana Tufaru strigă din nou după ajutor. Fiica regretatei Anda Călugăreanu nu mai are cu ce să-și crească fiul:'Aș avea nevoie de alimente și ceva bănuți'

Citește și: Cum s-a afișat Gigi Becali în aeroport, înainte de a pleca la Muntele Athos:„Oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau'

Citește și: Bogdan Drăghici a divorțat cu scandal de prima soție:„Ne-a transmis poze că se plimbă prin oraș cu fetele în portbagaj'

Fiica Andei Călugăreanu, declarații cutremurătoare la 30 de ani de la moartea mamei

Anda Călugăreanu, una dintre cele mai bune artiste ale României, în anii comunismului, și-a presimțit sfârșitul. Într-un interviu pentru Ego.ro, fata artistei a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare la 30 de ani de la moartea mamei sale. 

„Eu și mama am avut o relație foarte puternică. M-a adorat. Mă alinta bubulina, căci eram grăsuță! Știa că este foarte bolnavă, a luptat, dar era foarte slăbită.

Mi-a spus că ea o sa moară și să am grijă ce fac în viață. Eram acasă când a murit. A fost o tragedie, aveam doar 14 ani… Atunci m-am trezit singură pe lume…', și-a amintit, cu tristețe, Ioana Tufaru. 

Fata Andei Călugăreanu își visează mereu mama 

Ioana Tufaru o visează adesea pe mama ei. Tânăra e convinsă că părintele său o veghează neîncetat, chiar și de acolo din Ceruri. 

„O visez mereu că îmi cere ceva. Mâncare, apă, țigări. Mi-a cerut, acum câțiva ani, chiar și o pătură, cu care să se învelească acolo, că îi e tare frig. Am dat de pomană mâncare și haine. Sunt convinsă că mă veghează, o simt alături tot timpul.

Se apropie Paștele, cu mama am multe amintiri. La pregătiri pentru masa tradițională nu o ajutam eu, eram prea micuță. De Iepuraș, ea mă răsfăța cu daruri, hăinuțe și dulciuri. De Paște voi găti și eu ce am văzut la noi în casă, pe masă vom avea ouă vopsite, salată, miel, ciorbiță!', a mai continuat Ioana Tufaru. 

Cu ce se ocupă acum fata Andei Călugăreanu 

Numele mamei sale, mărturisește Ioana, i-a deschis multe uși în plan profesional. În prezent, ea face parte din distribuția piesei Scripcarul pe acoperiș, de la Teatrul Evreiesc, în care jucase și tatăl ei, în anii ‘90, mai precizează sursa citată. 

Banii care provin din drepturile de autor ale solistei o ajută pe Ioana Tufaru să treacă peste problemele financiare. Fata Andei Călugăreanu primește și de la Stat un ajutor de câteva sute de lei.

„Sunt sume foarte mici pentru valoarea mamei, da! Dar sunt buni, atâția câți sunt, mă mulțumesc că îmi sunt foarte de folos, mai cumpăr copilului o hăinuță, o ghetuță, ce mai are nevoie', a continuat ea.

Ioana este actriță, așa cum a fost și mama ei. A primit un rol mic din partea regizorului într-o piesă de teatru.

„Pe scenă mă simt ca peștele în apă, probabil că moștenesc asta de la mama mea, Anda Călugăreanu. Mi-e dor de teatru, de scenă, din păcate încă nu putem juca, aștept cu nerăbdare ridicarea cortinei', a lămurit ea.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter