Cum s-a afișat Gigi Becali în aeroport, înainte de a pleca la Muntele Athos: „Oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau”

Publicat pe . Actualizat Joi, 07 aprilie 2022, 13:40

Cum s-a afișat Gigi Becali în aeroport, înainte de a pleca la Muntele Athos. Gigi Becali este unul dintre cei mai influenți oameni din România. Cu toate acestea, el este o persoană cu frică de Dumnezeu, care își arată credința de fiecare dată când are ocazia. Recent, el a fost surprins extrem de modest, la aeroport. Omul de afaceri se pregătea să plece la Muntele Athos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din industria sportului, dar și a afacerilor. Acesta, deși are o avere impresionantă, nu uită niciodată de Dumnezeu. Recent, el a fost surprins în aeroportul Otopeni, chiar înainte de a pleca cu avionul în Grecia, la Muntele Athos. Este cunoscut faptul că afaceristul mergea extrem de des pentru a se ruga, însă acum este pentru prima dată când călătorește, de când a început pandemia. Îmbrăcat foarte modest, Gigi Becali a făcut o fotografie cu un tânăr, care a povestit toată experiența.

Gigi-Becali-1Gigi-Becali-1

Îmbrăcat extrem de modest, cu o atitudine smerită, omul de afaceri a fost recunoscut de către un băiat din aeroport. Cei doi au făcut o fotografie împreună și au purtat un dialog.

Citește și: Anamaria Prodan este acționar la două posturi de televiziune.Gigi Becali, pe lista invitaților

Citește și: Teodora Becali, „tun' de 4.6 milioane de euro. Ce afaceri are fiica lui Gigi Becali

Citește și: Mesajul transmis de Emi și Cuza, după ce au pierdut în finala Asia Express:„A fost o lecție în viață’

Citește și: Virgil Abloh, fondatorul brand-ului Off-White, a murit la 41 de ani.De ce boală suferea

Cum s-a afișat Gigi Becali în aeroport, înainte de a pleca la Muntele Athos

Cum s-a afișat Gigi Becali în aeroport, înainte de a pleca la Muntele Athos. Gigi Becali a purtat o conversație cu tânărul care l-a recunoscut. Omul de afaceri l-a întrebat pe băiat unde se duce și dacă are copii. În momentul în care a auzit că da, latifundiarul din Pipera a scos 200 de euro și i-a înmânat acestuia.

'L-am întrebat: ‘tăticu, fac și eu o poză cu tine? Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei. Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că  Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere', a declarat tânărul pentru CANCAN.

Își dorește să se retragă la o mănăstire

Gigi Becali și-a propus ca în maximum 10 ani să se retragă la o mănăstire, însă familia acestuia nu este de acord. Momentan, omul de afaceri ar vrea să lase totul pentru liniște și pace. Iată ce declara în urmă cu scurt timp!

'Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil', spunea miliardarul în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton