Teodora Becali, "tun" de 4.6 milioane de euro. Ce afaceri are fiica lui Gigi Becali

Publicat pe

Teodora Becali îi calcă pe urme tatălui ei și demonstrează că se pricepe foarte bine la afaceri! Fiica lui Gigi Becali a câștigat 4.6 milioane de euro în afaceri, la doar 26 de ani. Ce afaceri are Teodora Becali și cum a reușit să câștige atât de mulți bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Teodora Becali Mincu a vândut un teren de două hectare în zona corporațiilor din Pipera, către proprietatea grupului de firme Catted, ce activează în industria imobiliară și HoReCa. Grupul va construi acolo un ansamblu rezidențial cu 140 de apartamente.

Teodora Becali, "tun" de 4.6 milioane de euro. Ce afaceri are fiica lui Gigi BecaliTeodora Becali, "tun" de 4.6 milioane de euro. Ce afaceri are fiica lui Gigi Becali

Compania Catted Family din grupul menționat se află în etapa finală de cumpărare a terenului de la Teodora Becali, pentru peste 4,6 milioane de euro, conform estimărilor făcute de Profit.ro în baza tranzacțiilor ce au fost înregistrare recent în Pipera.

Teodora a continuat astfel demersurile familiei sale, care a vândut în ultima perioadă mai multe terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari printre care se numără H4L Development și familia fostului conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir. Valoare cumulată a tranzacțiilor depășește suma de 35 de milioane de euro.

Citește și: Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea.E accesibil și eficient!

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Citește și: Ana Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică.Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listă

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară, pe patul de spital:

Ce afaceri are fiica lui Gigi Becali

Gigi Becali a înființat alături de soțul fiicei sale, Mihai Theodor Mincu, o firmă denumită Becali Imobiliare. Prin intermediul aceste companii a început proiectul unui ansamblu rezidențial cu aproximativ 200 de apartamente tot în zona Pipera.

Cât despre grupul Catted, deținut de familia Cobâlaș, aceasta nu este prima dată când a cumpărat un teren în Pipera de la Gigi Becali. Acesta a mai construit până în prezent 70 de case și apartamente pe astfel de spații.

Terenul cumpărat de Catted de la Teodora Becali Mincu se află în spatele complexului comercial Pipera Plaza. Acolo, grupul va construi clădiri cu două etaje în care vor exista 140 de apartamente, precum și spații comerciale, pe o suprafață de 234 de metri pătrați.

Această tranzacţie vine după ce Gigi Becali, tatăl Teodorei, a reuşit şi el două lovituri importante. În ultima perioadă, patronul FCSB a vândut două terenuri, care au fost cumpărate de H4L Development şi de Dumitru Dragomir.

În schimbul lor, Gigi Becali a primit în total peste 35 de milioane de euro.  

Gigi Becali are o avere estimată între 350 și 400 de milioane de euro. Latifundiarul se situează pe locul 12 în topul celor mai bogați oameni din țară și pe poziția a treia în clasamentul românilor din sport.

Gigi Becali a vândut de-a lungul anilor pe bani importanți mai mulți fotbaliști de la FCSB, însă în ultimele sezoane nu a reușit să dea nicio lovitură financiară.

Nicolae Stanciu, pe care omul de afaceri a primit 9,7 milioane de euro, de la Anderlecht, rămâne cel mai scump fotbalist vândut de FCSB în era Becali.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter