Feli Donose nu face nunta prea curând. Iubitul Cătălin nu i-a dat inelul încă

Publicat pe

Feli Donose trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin. Cântăreaţa a dezvăluit când va ajunge în faţa altarului, mireasă. 

Feli Donose şi Cătălin stau departe de camerele de filmat. Îşi trăiesc iubirea în linişte, fără ca unii curioşi să îi critice. Cântăreaţa a povestit că iubitul nu a cerut-o încă în căsătorie, nu i-a dat inelul.

Atunci când a aflat că este însărcinată, ea a trăit un şoc. Ştia că relaţia lor este la început şi se temea pentru viitorul împreună. Iată că totul a  decurs minunat, dar nu au de gând să se căsătorească prea curând.

„Nu a fost niciun şoc pentru Cătălin. Pentru mine cred că a fost mai mare şocul când am aflat că sunt gravidă. Eu nu am crezut niciodată că o să întâlnesc un bărbat care o să îmi fie la un moment dat soţ, când va vrea Dumnezeu să plănuim treaba asta. Noi nu ne gândim la faza cu inel. Eşti legat cu sufletul…

Nu am crezut niciodată că o să întâlnesc un aşa bărbat care o să mă susţină şi să mă sprijine atât de mult. Pentru noi sarcina a fost o surpriză, pur şi simplu ne-am trezit că o să fim părinţi. Doamne…am zis că relaţie a la început, ce o să mă fac?!”, a declarat Feli în emisiunea lui Mihai Morar de pe Antena Stars.

Cu cine seamănă fetiţa lui Feli Donose

Cântăreaţa, de când a născut, nu a dezvăluit foarte multe detalii despre viaţa de mămică sau despre micuţa ei fiică. Nora Luna a venit pe lume pe data de 22 noiembrie, iar de atunci, mama sa a publicat în mediul online o singură poză cu ea, iar în aceea are chipul ascuns.

Iată că acum, Feli Donose a dezvăluit cu cine seamănă fetiţa. Nora Luna a moştenit multe trăsături de la tatăl ei.

„E foarte mâncăcioasă… Îi cânt muzică populară, pe asta se linişteşte ea. A început să vadă jucărelele, e atentă. Tot îmi place! Avem seri când doarme mama cu ea ca să se odihnească Cătălin, că merge la muncă. Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc zic: mă duc la fata mea. Am de o lună de zile un telefon nou pentru poze şi video. Am şters ieri 600 de poze în care fata era fix în aceeaşi poziţie hăinuţe diferite. Acum încep să o cunosc, îi ştiu tot. Le arăt aşa în familie. Sufoc chiar cu poze! Fata nu seamănă cu mine, seamănă cu taică-su. Are de la mine guşa şi somnul. Mama zice: când mă uit la fată şi nu dă somnul pe mâncare! Doarme bine!', a spus Feli Donose într-o emisiune TV.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter