Iulia Albu o critică aspru pe Lidia Buble: ”Nu face cinste unei domnișoare care se pretinde cu stil”

Publicat pe

Lidia Buble a intrat în vizorul Iuliei Albu, așa că celebrul critic vestimentar a luat-o la rost pe cântăreață. Iulia Albu a reacționat imediat când a văzut o fotografie mai sexy cu iubita lui Răzvan Simion.

Iuliei Albu nu-i scapă nimic, iar recent Lidia Buble a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în care aceasta poartă doar un tricou. Fashion-editorul nu s-a putut abține și i-a tranmis un mesaj cu subînțeles iubitei lui Răzvan Simion. Pare în imaginea de mai jos, Lidia Buble nu poartă nimic altceva decât tricoul negru.

„Lidia Buble și chiloții din dulap

Atunci când vrei să te pozezi în chiloți o poți face cu ei pe tine sau cu ei… în dulap. Nu știu unde sunt chiloții Lidiei Buble, dar, cu siguranță, o fotografie de asemenea «calibru» nu face cinste unei domnișoare care se pretinde cu stil. Mai depinde și de calibre în general… Ale chiloților, firește!', a comentat Iulia Albu, despre cântăreața Lidia Buble.

Lidia Buble

Lidia Buble

Citește și: Lidia Buble își dorește să aibă cinci copii: 'Da, sunt însărcinată, dragii mei'

Citește și: Cum arăta Iulia Albu la 20 de ani, înainte de a fi celebră și excentrică. FOTO de colecție!

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter