Fiica lui Ion Dichiseanu, prima zi de naștere fără regretatul actor: „Ne petreceam zilele împreună”

Publicat pe

Fiica lui Ion Dichiseanu sărbătorește astăzi prima zi de naștere fără regretatul actor. Cu inima împietrită de durere, Ioana nu simte să petreacă la fel ca altădată, cum o făcea alături de tatăl ei. Acest eveniment îi aduce și mai mult aminte de marele artist, pentru că aniversarea ei e la doua zile distanță de data de naștere a lui. Cum obișnuiau cei doi să se distreze împreună, înainte ca maestrul să se stingă din viață?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Ion Dichiseanu își petrece astăzi prima zi de naștere fără regretatul actor. La aproximativ șase luni de la moartea lui, familia îi duce și acum dorul. Fata lui, Ioana Dichiseanu, îi simte lipsa în permanență. Au avut o relație tată-fiică așa cum rar mai vezi, bazată pe respect și iubire nemărginită. Obișnuiau să-și petreacă împreună zilele de naștere, data la care el s-a născut fiind pe pe 20 octombrie 1933, iar a ei pe 22 octombrie 1987.

Fiica lui Ion Dichiseanu, prima zi de naștere fără regretatul actor: „Ne petreceam zilele împreună'Fiica lui Ion Dichiseanu, prima zi de naștere fără regretatul actor: „Ne petreceam zilele împreună'

Astăzi, fiica lui Ion Dichiseanu împlinește 34 de ani. Are o familie frumoasă, ce o înconjoară cu dragoste, însă nici măcar de ziua ei de naștere nu se poate simți fericită pe deplin. Moartea tatălui ei încă o macină și simte și acum un gol imens în suflet. L-a iubit enorm și și-ar fi dorit ca pe 20 octombrie, când el ar fi împlinit 88 de ani, să organizeze o masă, la restaurant, în memoria lui. Pandemia însă i-a dat planurile peste cap.

Citește și: Fiica lui Ion Dichiseanu, îndurerată la 6 luni de la moartea actorului:„Nu mă pot despărți de hainele lui'

Citește și: Ce semne primește Simona Florescu de la Ion Dichiseanu, în vis:„Cere tot felul de lucruri'

Citește și: Legătura neștiută dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, milionarul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Citește și: Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express.Ce s-a întâmplat la casting

Fiica lui Ion Dichiseanu, prima zi de naștere fără regretatul actor

Ioana Dichiseanu a povestit că ziua ei de naștere a fost una frumoasă datorită mamei ei, a soțului ei și a fiicei lor. Cu toate astea, ea simte un gol uriaș în suflet, ducându-i lipsa marelui artist. A povestit că ea și Ion Dichiseanu își petreceau mereu zilele împreună, fie că era vorba despre cele de naștere sau de nume.

„Ziua mea de naștere e frumoasă datorită soțului mei, a mamei mele, a fiicei mele. În sufletul meu, însă, simt un gol, acolo undeva. Îi simt lipsa tatălui meu.

Noi ne petreceam zilele împreună. Fie că era vorba de zilele de naștere sau de Sfântul Ion, ne adunam cei apropiați și serbam împreună', a povestit fiica lui Ion Dichiseanu pentru Fanatik.ro.

„Nemaifiind tata, nu am o stare de petrecere'

De ziua ei, Ioana Dichiseanu a primit cadou un tort. Astfel, ea și-a adus aminte că Ion Dichiseanu adora torturile de ciocolată. Acum că tatăl ei nu mai este printre noi, ea a mărturisit că nu are o stare de petrecere, ca pe vremuri. Îi e însă recunoscătoare lui Dumnezeu că le poate avea alături pe restul persoanelor dragi.

„În general, nu prea petreceam de ziua mea. Erau petreceri… Să zic mai degrabă adunări împreună cu familia. Nemaifiind tata, nu am o stare de petrecere. Îi mulțumesc, totuși, lui Dumnezeu că am aproape persoanele dragi', a adăugat ea.

Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant în ziua în care actorul ar fi împlinit 88 de ani

Pe 20 octombrie, atunci când Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de ani, fiica lui a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. A mărturisit că deși actorul nu se mai află printre noi, este viu pentru toți cei care l-au iubit. De aceea, ea i-a transmis „la mulți ani'.

„În această seară ar fi trebuit să fim într-o mare petrecere, așa cum îi plăcea tăticului meu. Din păcate, am rămas cu amintirile în suflete. Iar noi, familia și cei care îl iubesc, vom duce mai departe tot ceea ce înseamnă Ion Dichiseanu.

El este viu pentru totdeauna prin noi, prin toata cariera sa, prin farmecul sau și omenia de care dădea dovadă. Le mulțumesc tuturor celor care și-au amintit de această zi si da, eu îi spun „La mulți ani'!’, a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter