Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită că niciun artist nu a fost prezent la parastasul de 6 ani al tatălui ei: "Mulți au uitat"

Publicat pe

Fiica lui Aurelian Preda a organizat un parastas pentru tatăl ei. Regretatul artist s-a stins din viață în urmă cu șase ani. Anamaria Rosa a rămas cu un gust amar în urma evenimentului, declarând că niciun artist nu a fost prezent la parastasul tatălui ei. Aurelian Preda s-a luptat mulți ani cu cancerul la colon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul de muzică populară a murit la Viena, pe 27 septembrie 2016. Aurelian Preda s-a luptat ani buni cu cancerul la colon, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Anamaria Rosa este fiica artistului, iar cu ocazia împlinirii celor șase ani de la moartea acestuia, a organizat un parastas.

Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită că niciun artist nu a fost prezent la parastasul de 6 ani al tatălui ei: "Mulți au uitat"Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită că niciun artist nu a fost prezent la parastasul de 6 ani al tatălui ei: "Mulți au uitat"

Aurelian Preda a murit la vârsta de 46 de ani. Artistul a avut o relație apropiată cu fiica sa, care a rămas cu o mare durere în suflet după moartea părintelui său. Deși nu este tatăl său biologic, tânăra l-a iubit și respectat foarte mult. Anamaria a rămas dezamăgită pentru că mulți artiști l-au uitat pe tatăl său.

Citește și: Cum a aflat fiica lui Aurelian Preda cine este mama ei biologică:„E verișoara mea, adică nepoata tatălui'

Citește și: Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, încearcă să păstreze vie amintirea tatălui său.Ce obiect ține în camera tatălui său

Citește și: Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, când bărbatul este în America:„Îmi zice mamă'. Cum se înțeleg copiii vedetei cu Blake

Citește și: Lili Sandu se confruntă cu stări de anxietate. Cum se manifestă atacurile de panică:”Simt că mă duc”

Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită că niciun artist nu a participat la parastasul de 6 ani al tatălui ei

Aurelian Preda s-a stins din viață în 2016, iar pe 27 septembrie s-au împlinit șase ani de la moartea lui. Fiica sa, Anamaria a organizat un parastas, dar a rămas dezamăgită. Tânăra a spus că niciunul dintre colegii de breaslă al tatălui ei nu au venit la parastas. Anamaria susține că la parastas nu se invită nimeni și că depinde de fiecare dacă vrea să vină sau nu. Pe 24 septembrie, sâmbăta trecută, am făcut parastasul tatălui meu de șase ani. Nu am făcut mare vâlvă din asta și nu am anunțat pe nimeni pentru că știu că la pomană și înmormântări nu se invită nimeni, oamenii vin dacă au plăcere.

Deși se spune că, cu trecerea timpului, dorul trece și rămân chiar amintirile, nu e chiar așa. Dorul se accentuează odată cu problemele.

Am organizat parastasul alături de Părintele Stareț și Părintele Efrem de la Mănăstirea Dervent, care a și gătit bucatele de acolo. Alături de mine au fost mama mea și sora tatălui meu.', a declarat Anamaria Preda pentru Star Popular.

Anamaria Preda nu mai ține legătura cu prietenii tatălui său

După moartea tatălui ei, unii artiști au fost alături de Anamaria. Tânăra le mulțumește celor care au fost lângă în cele mai grele momente din viața ei. Cu toate astea, mulți dintre aceștia nu au pastrat legătura cu Anamaria. Chiar și așa, aceasta îi salută atunci când se întâlnește cu ei.

Cu trecerea timpului poate că oamenii și-au schimbat gândirea, starea…mulți au uitat, în prezent nu mai țin legătura cu niciunul dintre artiști.Bineînțeles, dacă m-am întâlnit cu ei la filmări, i-am tratat cu același respect ca atunci când tatăl meu trăia, nu am o problemă personală cu nimeni.',a mai spus Anamaria Preda.

Fiica lui Aurelian Preda a anunțat că vinde casa artistului

La 6 ani de la moartea artistului, Anamaria Preda a anunțat că vinde casa pe care a primit-o moștenire de la tatăl ei. Tânăra în vârstă de 22 de ani susține că în locuința respectivă are multe amintiri, dar nu frumoase. Ea a mărturisit că nu se mai descurcă cu banii pentru rată, motiv pentru care a decis să vândă casa pentru a-și cumpăra un imobil mai mic.

S-a speculat că aș putea pierde casa care mi-a fost lăsată moștenire. Am ales eu să vând casa. Într-adevăr, fiind o perioadă foarte grea și fiind o rată foarte mare, am spus că îmi este foarte greu să întrețin o asemenea casă, pentru că, lăsând la o parte rata, ajung la aproape 1000 de euro pe lună, bani care nu sunt 1 leu, 2, valorează ceva. Atunci am decis ca după ce fac succesiunea să vând casa, sper să și reușesc acest lucru. Deci, nu pierd nicio casă, pur și simplu așa am ales, să o vând și să îmi cumpăr o casă mai mică, în care să îmi desfășor eu activitatea și să mă simt în largul meu, pentru că îmi e greu. E o casă în care am adunat amintiri, dar nu frumoase, în niciun caz', a declarat Anamaria Rosa Preda, pentru WOWbiz.ro.  

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter