Fiica lui Dan Diaconescu, olimpică pe țară la Biologie, va intra la facultatea de Medicină fără examen. Dona vrea să obțină "Premiul Nobel"

Publicat pe

Fiica lui Dan Diaconescu este olimpică pe țară la biologie. Fostul om de televiziune este extrem de mândră de fiica lui. Dona va intra la Medicină, fără alte examene, conform normelor în rigoare. Tânăra, eleva în clasa a -X-a, își dorește cu orice preț să obțină 'Premiul Nobel' în Medicină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dan Diaconescu are o fiică de 16 ani. Dona este elevă la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală și vrea să devină medic. Diaconescu este mândru de fiica lui și o susține să-și vadă visul împlinit. Tânăra ar vrea să devină medic, dar i-ar plăcea să lucreze și în cercetare.

Fiica lui Dan Diaconescu, olimpică pe țară la Biologie, va intra la facultatea de Medicină fără examen. Dona vrea să obțină "Premiul Nobel"Fiica lui Dan Diaconescu, olimpică pe țară la Biologie, va intra la facultatea de Medicină fără examen. Dona vrea să obțină "Premiul Nobel"

Dona Diaconescu a moștenit și pasiunea pentru televiziune a tatălui său. Fiica patronului de la OTV are un loc de muncă la un mic post de televiziune, înființat anul trecut. Acesta se ocupă cu realizarea unor podcast-uri despre criptomonede. Fiica lui Dan Diaconescu muncește cu jumătate de normă.

Citește și: Dan Negru s-a întâlnit cu Dan Diaconescu, după mulți ani:„Azi am recunoscut că i-a ieșit OTVizarea televiziunilor din România”

Citește și: Dan Capatos, despre lupta pentru audiență cu „Elodia” lui Dan Diaconescu:”Ne juca pe toți în picioare”

Citește și: Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard.Ce sumă trebuie să plătească actrița

Citește și: Rey și Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună:”Am prins drag unul de celălalt”. Ce s-a întâmplat în toiul nopții

Fiica lui Dan Diaconescu, olimpică pe țară la Biologie, va intra la facultatea de Medicină fără examen

Fiica lui Dan Diaconescu este olimpică pe țară la biologie, ceea ce înseamnă că va intra la facultatea de Medicină fără examene, conform normelor în rigoare. Dan Diaconescu este extrem de mândru de unica sa fiică, pe care o susține în tot ceea ce își dorește să facă. Recent, fostul om de televiziune a declarat că Dona ar vrea să devină medic, dar i-ar plăcea să lucreze și în cercetare. Mai mult, tânăra de 16 ani își dorește să câștige Premiul Nobel în Medicină.

Dona a fost inclusă în lotul lărgit național, din care fac parte 20 de elevi, din clasele IX-XII. Ea are mari șanse să participe și la Olimpiada Internațională de Biologie, care va avea loc în Armenia, în perioada 10-18.07.2022.Momentan, încă nu au fost anunțați titularii. Urmare a performanțelor, Dona are deja un loc asigurat, la Facultatea de Medicină din București.

Fiica lui Dan Diaconescu are 16 ani, este și frumoasă și foarte deșteaptă, scrie și poezii. Vrea să devină doctor, să obțină Premiul Nobel în Medicină', după cum au declarat membrii familiei, potrivit Ego.ro

Dona Diaconescu este pasionată și de televiziune

Se pare că Dona a moștenit și pasiunea pentru televiziune a tatălui său. Fiica patronului OTV muncește cu jumătate de normă la o mic post tv, înființat anul trecut. Dona se ocupă cu realizarea unor podcast-uri despre criptomonede. Tânăra este atrasă de tot ce înseamnă televiziune și este fericită că are un loc de muncă în acest domeniu.

Cât îl privește pe Dan Diaconescu, acesta speră ca avocații său să obțină o reducere a interdicției de a activa în mass media. Astfel, Dan Diaconescu ar putea reveni pe micul ecran, în decembrie 2022.

În ce condiții ar putea reveni Dan Diaconescu pe micul ecran

Potrivit apropiaților, Dan Diaconescu ar putea reveni pe micile ecrane mult mai curând, în cazul în care este redus termenul în instanță. Dan Diaconescu are interdicția de a desfășura orice activitate, care ține de presa scrisă sau audio-vizuală, până pe data de 4 martie 2025.

'Avocații lui Dan Diaconescu se zbat în instanță pentru reducerea acestui termen. Prin urmare, dacă vor câștiga, sunt mari șanse ca Dan Diaconescu să se întoarcă pe micul ecran în luna decembrie a acestui an. Nu e exclus să reia și povestea avocatei Elodia, dacă telespectatorii vor mai dori o continuare', au declarat apropiații pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter