Rey și Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună: "Am prins drag unul de celălalt". Ce s-a întâmplat în toiul nopții

Publicat pe

Rey și Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună! Era o chestiune de timp până când se va întâmpla asta, având în vedere că ispita și ispititul se comportă ca doi iubiți, iar el a uitat cu desăvârșire de iubita cu care a venit pe insulă. Eda spune că a prins drag de Rey, dar nu-l poate considera iubit deocamdată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rey a uitat complet de Lavinia, iubita lui cu care venise pe Insula Iubirii și s-a îndrăgostit nebunește de ispita Ada. Nu este asta o foarte mare problemă, având în vedere că nici Lavinia nu plânge după el și se sărută și ea cu ispita Florin. De altfel, Rey a mărturisit că iubita sa și-a dorit să vină în emisiune pentru a deveni celebră.

Rey și Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună: "Am prins drag unul de celălalt". Ce s-a întâmplat în toiul nopțiiRey și Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună: "Am prins drag unul de celălalt". Ce s-a întâmplat în toiul nopții

Rey și ispita Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună

Iată că lucrurile par să avanseze între Rey și Eda, dar și între Lavinia și Florin. Ambele noi cupluri, formate din doi foști parteneri și două ispite, au petrecut nopti în camerele libere situate pe insule diferite.

„Vrei să dormim împreună?', îl întreabă Eda pe Rey. „Da', îi răspunde el.

Și au dormit! Dar nu doar asta. Cei doi au fost tandri unul cu celălalt, s-au sărutat și îmbrățișat, însă nu au mers mai departe. Nu de data asta! Sau, cel puțin, camerele de filmat montate în dormitor nu au surprins mai mult!

Eda a mărturist că nu își planuri de viitor și că nu poate folosi cuvântul de ‘iubit, până când nu vede cum este relația lor la întoarcerea acasă.

‘Când am început interacțiunea cu Rey nu mi-am făcut niciun plan de viitor, la fel nici el. Apoi, cu timpul am început să ne cunoaștem, să ne apropiem.

Ne-am dat seama câte lucruri avem în comun și am prins drag unul de celălalt.

Îl consider pe Rey o persoană foarte dragă mie, dar nu pot să folosesc cuvântul de iubit până când nu vom vedea cum ne comportăm unul cu celălalt acasă', spune ispita Eda despre relația cu Rey.

Citește și: Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți: „Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la…’. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down: „Eram terminat'

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Costă o avere!

Citește și: Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc astăzi!Primele detalii despre nuntă

Pe de altă parte, Lavinia și Florin au lăsat pe altădată noaptea în camera liberă.

„Am decis să mergem să dormim separat, să ne putem odihni, ca să nu invadăm camera ei și a Teodorei', spune Florin Cherghit, după ce s-au distrat până dimineața la petrecere.

Ce spune Rey despre Lavinia, femeia cu care a venit pe Insula Iubirii

Rey a uitat încă din primele momente la Insula Iubirii că are o iubită și s-a sărutat cu ispita Eda. Iar asta, spune el, pentru că relația cu Lavinia a scârțâit tot timpul, iar ea și-a dorit să ajungă în emisiune pentru a deveni celebră.

Nicidecum nu ar fi vorba de a-și testa relația cu el, susține concurentul. Dezvăluirile făcute de acesta vin în contextul în care a dat din casă detalii din viața de cuplu, ceea ce i-a luat prin surprindere până și pe ceilalți concurenți.

„Nu e adevărat. Mi se pare lispă de respect, nu am zis absolut nimic despre ea, despre ce e în stare, cred că m-a jignit. Relația noastră sexuală în ultimele 3 luni a fost joasă, eu cred că o relație în proporție de 90% este despre sex, chimie.

Mă bucur că în continuare își creează ea o imagine. M-am întrebat acum câteva zile, dar aparent nu erau reale sentimentele ei. Dacă vrei să faci ceva constructiv pornește de la respect, ea pragul nu l-a respectat nici din prima zi', a spus Rey la ceremonia focului.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter