Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți: „Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la...”. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți. Au amânat momentul în care să împărtășească vestea cu cei dragi, iar acum se pregătesc intens pentru momentul când vor deveni părinți. Denisa ne-a spus cum s-a simțit în primele luni, ce face acum pentru a se menține în formă, iar Flick și-a lăudat partenera, pentru că, până acum nu a profitat deloc de sarcină, venind cu cereri speciale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bună, Denisa! Bună, Sebastian! Pandemia vouă v-a priit, ca să zic așa. V-ați cunoscut chiar la începutul acesteia, iar acum, la final, ne anunțați că veți fi trei. A fost o sarcină programată sau v-a luat prin surprindere?

Denisa & Sebastian: Bună, VIVA! Mai sunt oameni care susțin că o sarcină îi ia prin surprindere? (zâmbește) În ciuda presiunii din partea oamenilor din jur, care a doua zi după nuntă, sau unii chiar în ziua nunții, ne-au întrebat insistent când va veni acest moment, am decis împreună să facem lucrurile inteligent si sănătos pentru familia noastră. Având în vedere că ne-am căsătorit după doar câteva luni, am acordat timp relației noastre. Am călătorit, ne-am creat amintiri împreu-nă, în doi, ne-am construit un cămin nou, astfel încât acum putem spune că totul s-a întâmplat la momentul perfect!

Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți: „Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la...'. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIVCum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți: „Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la...'. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIV

Denisa și Flick: „Nu suntem genul de persoane care își doresc să iasă în evidență'

După confirmarea sarcinii, ați amânat până în aprilie să vă anunțați chiar și familiile și rudele. Cum au primit vestea? Au existat și nemulțumiri din cauza faptului că ați păstrat secretul câteva luni bune?

La fel cum a fost și cu nunta, nu suntem genul de persoane care își doresc să iasă în evidență povestind intimități și exploatând la maximum aspecte private ale vieții, iar oamenii, apropiații noștri, știu acest lucru și îl respectă. Nu știm dacă s-a supărat cineva, nu ne-a spus nimeni ceva de genul acesta, însă noi suntem responsabili pentru fericirea noastră, nu luăm decizii pentru a-i mulțumi sau bucura pe alții.

Citește și: Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor.Anunțul a fost făcut într-un mod inedit 

Citește și: Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți:„Nu știți ce…'

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara:„Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Mesajul controversat transmis de Gabi Bădălău, după împăcarea cu Bianca Drăgușanu:'Sper să merite ce ai pierdut'

Denisa, cum a debutat sarcina? Stări de greață, oboseală, rău sau, dimpotrivă, ai avut energie să muți munții din loc? Văd că ați avut și o escapadă în deșert, deci mă gândesc că bebelușul nu v-a schimbat radical agenda până în prezent. În câte luni ești și când vă veți cunoaște copilul?

Mereu am energie și ambiție să mut munții din loc. Din fericire, contrar poveștilor și dramelor auzite de la alte mămici, mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această perioadă frumoasă din viața mea, nu am absolut nimic negativ de spus despre sarcină. Nu m-am confruntat nici cu stări de rău, nici cu pofte, nici cu tulburări de comportament. Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la nimic din ceea ce ne-am dorit sau ne dorim să facem.

Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți

Apropo, ce destinații de vacanță ați ales pentru această vară? Presupun că veți profita la maximum de călătorii atâta timp cât sarcina Denisei vă va permite… Sau deja e târziu, pentru că se apropie nașterea?

Suntem un cuplu activ, căruia îi place să călătorească, și cu siguranță nu vom renunța la asta nici acum, nici după naștere. Mai avem programate câteva călătorii în perioada următoare și deja am programat și prima vacanță în trei.

Cum vă pregătiți pentru momentul venirii pe lume a bebelușului? V-ați documentat pe internet, ați făcut cursuri? Flick, te pregătești pentru schimbat scutece?

Nu am făcut cursuri, nici nu am cerut sfaturi, deși niciunul dintre noi nu a schimbat până acum un scutec. Nu vrem să fim influențați de experiențele nimănui, motiv pentru care am ales să ne documentăm din cărți de specialitate și vom pune amândoi, împreună, în aplicare sfaturile pe care le vom primi de la specialiștii de la clinică.

Cum își menține Denisa Filcea silueta în sarcină

Denisa, câte kilograme ai luat în greutate? Ce schimbări ai făcut în programul tău? Poate dormi mai mult? Ai alimente sau parfumuri pe care nu le mai tolerezi?

Sincer, nu m-am cântărit, dar sunt foarte fericită de modul în care arăt. Pentru mine acest aspect este foarte important și mi-am dorit foarte mult să arăt în continuare așa cum m-a cunoscut soțul meu. Sunt aceeași femeie, plus o burtică, unde acum locuiește copilul nostru.

Ne poți spune regimul tău alimentar, detaliat?

Nu este un regim special, ca produse și preparate alimentare mănânc aceleași lucuri pe care le-am mâncat și înainte de sarcină, medicul meu nu mi-a pus restricții. Însă nu am mers pe metoda tradițională „mănânc cât pentru doi, din contră, am redus cantitatea și am eliminat o masă. Adică am avut mereu grijă să mă hrănesc sănătos, dar în același timp să îmi păstrez silueta.

Sebastian, profită Denisa de faptul că este însărcinată ca să o răsfeți mai mult decât de obicei? Te-a trimis la miezul nopții să îi cumperi afine, de exemplu?

Absolut deloc! M-am bucurat să descopăr că este extrem de echilibrată și în această perioadă, a sarcinii. Nu a profitat deloc de sarcină din niciun punct de vedere, din contră, a fost în continuare foarte atentă cu mine. Iar dacă au fost momente în care am răsfățat-o mai mult ca de obicei, acest lucru s-a întâmplat pentru că așa am simțit eu, nicidecum pentru că a profitat ea.

Denisa și Flick nu au aflat sexul bebelușului

La ultimele ecografii, bebelușul v-a ținut în suspans. Între timp ați aflat dacă veți avea fetiță sau băiat?

Sincer, încă nu am aflat.

Denisa, vei naște natural sau prin cezariană?

Nu vă supărați, dar aleg să nu împărtășesc acest lucru cu nimeni altcineva în afară de soțul meu. Consider că este un subiect mult prea intim pentru a fi împărtășit cu oricine altcineva și, totodată, nedemn pentru o femeie să îl dezbată public.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter