Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut un tatuaj cu imaginea tatălui său: „L-am sunat și i-am spus”

Publicat pe

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei Năstase a făcut un gest inedit pentru tatăl ei! Adolescenta în vârstă de 18 ani a decis să își tatueze silueta tatălui, îmbrăcat în costum de tenis- sportul la care a fost pe primul loc, la nivel mondial.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alessia Năstase i-a făcut o surpriză de proporții tatălui ei, Ilie Năstase. Un sportiv de succes, tenismenul a făcut performanțe la nivel mondial, reușind să atribuie un renume pozitiv României! Din acest motiv, Alessia Năstase a decis să își facă un tatuaj care îl are în prim-plan pe tatăl său, îmbrăcat în echipament de tenis.

Fiica acestuia are 18 ani, dar își dorește să îl aibă pe tatăl său toată viaț alături, sub forma unui tatuaj permanent. Adolescenta a avut parte de susținerea mamei sale, Amalia Năstase, care a dat marea veste pe rețelele de socializare.

Citește și: Amalia Năstase, despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Mă simțeam zero barat”

Citește și: Amalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenție vrea să-și facă

Citește și: Ilie Năstase le-a cumpărat fetelor sale din căsnicia cu Amalia câte un apartament în Mamaia: „E un tată rar, face totul pentru fetele lui”. Cât au costat imobilele

Citește și: Ioana Năstase regretă că a sunat la 112 să-l reclame pe Ilie Năstase, dar nu renunță la divorț: „Totul merge bine între noi'

Cum arată tatuajul Alessiei Năstase

După ce Alessia Năstase a decis să își tatueze pe braț silueta lui Ilie Năstase, a schițat întreg desenul. Astfel, sportivul este surprins ținând în mână o rachetă de tenis și în cealaltă mână o umbrelă. De altfel, bărbatul este îmbrăcat în echipamentul de tenis care, de-a lungul timpului, l-a adus pe culmile succesului.

Alessia Năstase a încercat sportul care l-a consacrat pe tatăl ei, însă s-a dovedit că nu au aceeași pasiune. Cu toate acestea fiica Amaliei Năstase este foarte talentată la capitolul artă și a început să picteze, iar la 17 ani avea deja propria sa expoziție, închinată tot lui Ilie Năstase. Tenismenul a fost pictat de fiica sa, motiv pentru care el a fost primul cumpărător a două dintre tablourile realizate de talentata Alessia Năstase.

Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut un tatuaj cu imaginea tatălui său: „L-am sunat și i-am spus'Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut un tatuaj cu imaginea tatălui său: „L-am sunat și i-am spus'

Alessia Năstase va studia la o Universitate prestigioasă din Paris

De altfel, fiica sportivului a anunțat că a primit o bursă la Facultatea de Arte Parsons, din Paris, acolo unde va studia „Artă, media și tehnologie'. Vestea l-a lăsat surprins pe tatăl Alessiei, dar Ilie Năstase era convins că aceasta va reuși tot ce își propune, știind cât de talentată și dedicată este.

„A fost destul de greu. Mi-am completat aplicația într-un program special, care le permite studenților să meargă la universități din Statele Unite ale Americii și Franța.

E o facultate foarte bună și recunoascută în acest domeniu, sunt sigură că a fost o concurență mare. (…)

L-am sunat (n.r.- pe Ilie Năstase) și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit când i-am zis că am intrat cu bursă. Nu știa ce să zică, era șocat. S-a emoționat, mai ales că are de a face cu tenisul.', a declarat Alessia Năstase, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter