Fiica lui Șerban Georgescu, în lacrimi la 16 ani de la moartea compozitorului: "Tatăl meu a fost și este totodată și ancora mea de a supraviețui"

Publicat pe

Fiica lui Șerban Georgescu a scris un mesaj emoționant la 16 ani de la moartea compozitorului, care s-a stins pe 4 martie din cauza unui infarct. Alessia nu avea nici doi ani când a murit tatăl ei și nu și-l amintește, însă este convinsă că ar fi avut o relație minunată dacă ar mai fi trăit. Alături de mama ei, Alessia Georgescu spune că l-a ținut tot timpul în viață pe Șerban Georgescu prin rugăciunile lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alessia are aproape 18 ani astăzi și nu există zi în care să nu se gândească cum ar fi fost viața ei dacă celebrul ei tată, Șerban Georgescu, ar fi fost în viață. Este convinsă că ar fi cântat alături de tatăl ei și s-ar fi înțeles de minune.

Fiica lui Șerban Georgescu, în lacrimi la 16 ani de la moartea compozitorului: "Tatăl meu a fost și este totodată și ancora mea de a supraviețui"Fiica lui Șerban Georgescu, în lacrimi la 16 ani de la moartea compozitorului: "Tatăl meu a fost și este totodată și ancora mea de a supraviețui"

Ce spune fiica lui Șerban Georgescu despre relația cu tatăl ei

Alessia avea avea doar un an și șase luni la moartea lui Șerban Georgescu, a fost crescută de Eniko Georgescu, care i-a fost și tată și mamă.

Trece o zi…trec două…și a mai trecut un an. 4 martie este o zi în care toți am avut de suferit, mai mult sau mai puțin. Acum 16 ani, tatăl meu, regretatul compozitor Șerban Georgescu, s-a stins din viață. Nu am apucat să-l cunosc, pe vremea aceea aveam încă un an și 6 luni.

În fiecare zi am momente când mă întreb cum ar fi fost viața mea dacă el nu ar fi murit. Ce s-ar fi schimbat? Probabil acum am fi cântat amândoi la pian și am fi avut o relație tată-fiică de nedescris, am fi compus, cântat împreună, i-aș fi cerut sfaturi despre băieți, el ar fi putut să mă mângâie pe creștetul capului sau mă îmbrățișeze asigurându-mă că totul va fi bine.

Însă destinul a decis altceva. Nu mi-a fost dat să-l am lângă mine. Așa a fost să fie, nu putem controla nici timpul, nici spațiul, firul morții este un lucru inevitabil. Azi suntem, mâine nu mai suntem', mărturisește Alessia Georgescu pe Facebook.

Citește și: De ce vor băieții Ilenei Ciuculete să mute sicriul artistei la Craiova: „La șapte ani o strămutăm pe mămica. M-am săturat de lupte cu autoritățile’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la doi ani de la moartea ei. Aurel Pădureanu: ‘Este foarte greu…’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea. Există speranță și…’ / EXCLUSIV

Fiica lui Șerban Georgescu este sigură că tatăl ei îi veghează pașii

Tânăra recunoaște că a crescut cu gândul că el e undeva sus și îi veghează pașii.

„Încă de când eram mică, mama și cu mine l-am ținut în viață în inimile și rugăciunile noastre. Ea a depus mult efort ca să mă crească. Mi-a ținut loc și de mamă și de tată. Poate viețile noastre ar fi fost altfel dacă el ar fi fost în viață trup și suflet, dar nu ne-a fost dat să ne bucurăm de acest om minunat. Îi sunt veșnic recunoscătoare, deoarece a întâlnit-o pe mama și ulterior mi-au dat viață.

Tatăl meu a fost și este totodată și ancora mea de a supraviețui, de a merge mai departe cu zâmbetul pe buze, de a trăi fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Tot el este cel care mă îndrumă să iau deciziile corecte când vine vorba de alegerile pe care viața ni le întinde.

Chiar dacă nu am avut niciodată șansa de a-i spune tată', el respiră și trăiește prin sufletul meu și toată ființa mea. Chiar dacă el nu mai este pe pământ, totuși, el este viu prin mine, munca, viața și sufletul lui', mărturisește fiica lui Șerban Georgescu.

Alessia este convinsă că tatăl ei este tot timpul alături de ea.

În viață trebuie să învățăm să fim recunoscători chiar și pentru răul pe care îl primim deoarece ne alegem cu lecții care ne transformă. El m-a învățat toate lucrurile astea, într-un mod cu totul și cu totul divin.

Cea mai mare moștenire a mea sunt șlagărele sale și oamenii care îi comemorează memoria prin festivaluri. Te iubesc, tată! Știu că ești permanent cu mine!', adaugă fiica lui Eniko Georgescu.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă