Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea. Există speranță și...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Am aflat ce spune Andreea Marin despre nunta cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, după ce a trecut prin 3 căsnicii eșuate. În ciuda nepotrivirilor din viața ei, vedeta susține că nu are nimic împotriva căsătoriei. Astfel, a dat de înțeles că nu exclude posibilitatea unei eventuale căsătorii cu actualul ei partener de viață. Totodată, ne-a dezvăluit și ce apreciază cel mai mult la el. Cei doi sunt împreună de aproape 6 ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Au trecut mai bine de cinci ani de când alcătuiești un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Care este cel mai frumos compliment pe care ți l-a făcut? Cu ce daruri te surprinde?

Sunt aproape 6, într-adevăr, și cel mai frumos dar și compliment, totodată, e fiecare dimineață când ne trezim împreună și tot ce clădim umăr lângă umăr, cu dragoste.

Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea.  Există speranță și...' / EXCLUSIVAndreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea.  Există speranță și...' / EXCLUSIV

Citește și: 'Mie îmi place naturalețea'. Cum reușește Andreea Marin să arate atât de bine la 47 de ani. Ce ritual respectă zi de zi

Citește și: Andreea Marin spune cum a ajutat-o Adrian Brâncoveanu, iubitul ei, în ultimii ani: „Fără el n-aș fi fost în stare”

Citește și: Ce cadouri a împărțit văduva lui Mihai Șora celor care au venit la înmormântarea filosofului

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Oana Radu în Turcia, după ce a slăbit peste 100 de kilograme: „A fost o intervenție grea, am început o viață nouă'

Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate

Ce apreciezi cel mai mult la partenerul tău de viață? Cum te-a cucerit? Îți mai amintești care a fost momentul în care ai realizat că ești îndrăgostită de el?

Ne-a unit suferința fiecăruia, nu era un moment fast pentru niciunul dintre noi, viața ne-a adus astfel împreună la greu și sufletele noastre s-au deschis în mod firesc. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru mine și mă bucur că a fost așa, pentru că am crescut împreună bazându-ne pe valori comune și pe sentimente care au crescut în timp, nu pe aparențe. De atunci până azi, am construit mult în doi.

Ai fost căsătorită de trei ori, dar, din păcate, relațiile tale nu au mers… Te mai vezi la Starea Civilă?

Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. Să învățăm să clădim mai bine.

„Sunt femeia care luptă pentru binele relației sale, până la limita ce nu poate fi depășită a încălcării demnități'

Ce sfaturi/sugestii le dai femeilor care continuă să stea în relații în care nu sunt fericite?

Nu îmi permit să dau sfaturi, dar exemplul meu spune limpede că sunt femeia care face totul și luptă pentru binele relației sale, până la limita ce nu poate fi depășită a încălcării demnității, respectului sau poate a nefericirii din pricina nepotrivirii a doi oameni. Mai bine aleg șansa de a mă reconstrui decât singurătatea în doi. E alegerea mea. Și nu o regret deloc. Fiecare dintre cei doi are dreptul de a căuta ce i se potrivește mai bine.

Ai vreun regret pe plan profesional sau personal, a rămas ceva nebifat în lista ta de to-do? Cum te vezi, să zicem, peste 10 ani?

Sunt fericită că am ținut drumul drept, cu încăpățânarea omului care nu își dorește compromisuri, și de aceea nu am regrete, ci doar lecții de viață și împliniri când privesc în urmă. Mereu mai e ceva de învățat, pentru că nu sufăr de suficiență, nu obosesc să învăț, cum spuneam, și mereu mai e ceva de descoperit, curiozitatea mă caracterizează.

Niciodată nu am fost capabilă de previziuni pe termen lung, pentru că viața mea a fost surprinzătoare, mi-a luat-o mereu înainte. O surpriză-surpriză pe care îmi propun să o trăiesc frumos și demn până la capăt! Prețuiesc viața și oamenii! Sunt iubire. Și dragoste e ceea ce în fiecare zi dăruiesc.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Vlad Chirea

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter