Fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a ajuns de urgență la spital: "A stat cu două oase îndoite"

Publicat pe

Fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a ajuns la spital de urgență. Artista a vorbit recent despre situația în care se află cu tatăl copiilor ei. Gabi Bădălău și artista se luptă pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Vedeta a declarat că fiul ei, Gabriel, a ajuns zilele trecute de urgență la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Conflictul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se finaliza. Cei doi se luptă prin tribunale pentru custodia copiilor lor. După mai bine de trei ani petrecuți în sălile de judecată, Claudia și Gabi au divorțat. Cei doi foști parteneri trebuie să se întâlnească, din nou, pe 3 noiembrie, la un nou termen de judecată.

Fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a ajuns de urgență la spital: "A stat cu două oase îndoite"Fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a ajuns de urgență la spital: "A stat cu două oase îndoite"

Claudia Pătrășcanu continuă să-și acuze fostul soț că nu are grijă de copiii lui. Vedeta a declarat că acesta nu le-a plătit școala copiilor lui și că a primit somație de la conducerea școlii. Artistei nu îi este teamă că va pierde custodia copiilor ei, declarând că este decisă să meargă până în pânzele albe pentru copiii ei.

Citește și: Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău:”Căsnicia nu s-a rupt din vina mea…”

Citește și:De ce s-au certat iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, fix înainte să divorțeze oficial:„Mi s-a părut bătaie de joc'

Citește și:Ioana Ginghină, detalii neștiute despre sora vitregă și fratele ei vitreg:„Pe ea nu o cunosc. El a venit în România acum vreo 10 ani' / EXCLUSIV

Citește și:O polițistă din Buzău s-a împușcat mortal cu arma din dotare.A fost găsită de soțul ei, într-o baltă de sânge

Fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a ajuns de urgență la spital

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se termina. Deși au divorțat recent, cei doi continuă să-și arunce acuzații dure. Recent, artista a declarat că fostul soț nu se ocupă de cei doi copii pe care îi au împreună. Mai mult, Gabriel, fiul cel mare al celor doi, a ajuns de urgență la spital, în urmă cu câteva zile. Claudia a declarat că fiul său a avut două oase îndoite, iar tatăl lui, Gabi Bădălău, nu știe de acest lucru.

„Gabi face tot felul de declarații publice și nu doar, cred că nici el nu știe de multe ori ce face și ce spune. O dată iese din instanță și zice că vrea ca cei mici să stea cu mine, o dată cu el. Mi se pare că a ajuns prea departe. El este foarte influențat, continuă acest război, dar nu se gândește la acești copii sub nicio formă. Sunt trei ani de când copiii locuiesc cu mine la Constanța. Gabriel, fiul nostru cel mare, a stat săptămâna trecută cu două oase îndoite la urgență, la spital. El știe lucrul ăsta? Vă spun eu, nu? Vreau să îți mai zic că și-a dus copiii la un expert psiholog timp de 14 ședințe.', a declarat Claudia pentru click.ro.

Claudia Pătrășcanu: „Ferească Dumnezeu să se dea o decizie greșită în instanță…”

Claudia Pătrășcanu este decisă să lupte până-n pânzele albe pentru copiii ei. Artista și Gabi Bădălău se luptă pentru custodia celor doi copii. Cei doi urmează să se întâlnească din nou la tribunal, pe 3 noiembrie, la un nou termen de judecată. Claudiei nu îi este frică că o să piardă custodia celor mici.

Nu îmi este frică că o îmi pierd copiii. Eu am iubirea lor și asta contează. Nu îmi este frică de nimic, nu este nimic la dosar care să îmi ia copiii. Am casă, am job-uri, nu sunt perfectă, dar nu mă văd în pericol în privința acestui lucru. Doamne Ferește să nu aibă liniște acești copii…I-am zis lui Gabi să lase copiii încă trei ani, la mine, să crească și o să decidă singurei. El este influențat. Sora lui nu poate să facă copii, pe el, ca și copil, l-au pierdut. Ferească Dumnezeu să se dea o decizie greșită de instanță că toată România o să vuiască. La mine totul este până la copii. Eu zic să se ducă pe muntele Athos, să vină să vadă când vrea el copiii, să nu se mai bată cu pumnii în piept. Eu nu sunt orice mamă aruncată în drum„, a mai spus artista.

Claudia îl acuză pe Gabi Bădălău de neimplicare în viața copiilor lor

Artista a mai declarat că fostul soț nu se implică în creșterea copiilor lor. Mai mult, Claudia susține că Gabi Bădălău nu petrece timp cu Gabriel și Nicholas. Conform acesteia, cei mici stau cu menajera atunci când merg la tatăl lor. Totodată, Claudia Pătrășcanu îl acuză pe fostul soț că nu le-a plătit școala băieților ei.

El șochează și derutează copiii cu tot felul de vorbe. Nu înțeleg de unde știe Gabi unele aspecte, unde o să stea copiii? Gabi are o legătură mai apropiata cu doamna judecător de știe unde vor sta ei? Nu am cerut nimic, nu am nevoie de nimic de la el. Spune că plătește școala copiiilor și mă sună de la scoală, că suntem somați, că nu le-a plătit Gabi școala, am zeci de mesaje în care îi spun lui Gabi să plătească scoală.',  a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă