Fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit trei ani. Ce mesaj au postat cei doi de ziua lui Alexandru

Publicat pe .

Fiul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică a împlinit trei ani. Alexandru a venit pe lume în urmă cu 3 ani, pe data de 13 mai. Îndrăgitul artist și soția sa au postat mesaje emoționante în mediul online, unde le-au arătat fanilor lor cum au petrecut de ziua fiului lor. Ștefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ștefan și pe Ana Violeta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au devenit părinți în urmă cu trei ani, artista aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Alexandru este minunea din viața celor doi, iar artista se declară o femeie norocoasă. Lavinia este extrem de mândră de fiul ei despre care spune că este cel mai frumos cadou din viața ei.

Stefan mesaj de ziua fiului sauStefan mesaj de ziua fiului sau

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de mulți ani, iar de-a lungul anilor au fost discreți cu viața lor personală. Cei doi au decis să nu îi arate chipul fiului lor, iar în pozele postate cu micuțul Alexandru, nu i se vede fața. Cei doi părinți l-au sărbătorit astăzi pe mezinul familiei, care s-a bucurat de o mică petrecere alături de alți copii.

Citește și: Ce regulă respectă mereu Ștefan Bănică, de Crăciun, și ce spune despre soția lui, Lavinia Pârva:”Ea este resposabilă de toate”

Citește și: Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au lansat prima piesă împreună!Ipostaze tandre, în videoclip

Citește și: Eda Marcus va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2022:”Este o dorință secretă”

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată:„Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'

Fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit trei ani

Fiul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică a împlinit astăzi trei ani. Alexandru a fost sărbătorit de părinții săi care i-au organizat o mică petrecere acasă. Atât Lavinia, cât și îndrăgitul artist au postat mesaje în mediul online, unde i-au urat „La mulți ani” fiului lor. Cântăreața este extrem de mândră de fiul ei, mărturisind că Alexandru este cea mai mare bucurie a sa.

„13 Mai, ziua în care Dumnezeu ne-a oferit cel mai frumos dar posibil. Bucuria de a fi părinții lui Alexandru!La mulți ani, puiuțul nostru drag, astăzi împlineșți 3 ani și îți dorim să fii sănătos, înțelept și ocrotit în tot ce vei alege să faci în viață !Te iubim enorm și îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să- ti fim părinți!', a scris frumoasa brunetă pe Instagram, alături de o filmare în care micuțul cântă la pian.

De asemenea, Ștefan Bănică a postat și el o imagine emoționantă pe Instagram, urându-i toate cele bune fiului său. „Alexandru = 3 ani', este mesajul postat de artist, în dreptul unei imagini cu mesajul La mulți ani.

Lavinia și Ștefan Bănică au organizat o petrecere de ziua fiului lor

Lavinia Pîrva a postat în mediul online mai multe imagini și clipuri video de la petrecerea organizată de ziua fiului ei. Artista și Ștefan Bănică au amenajat spațiul din curtea casei lor pentru petrecera aniversară a lui Alexandru, care a avut parte de multe surprize.

Micuțul a primit multe cadouri și toți copiii invitați au fost pictați pe față. Atmosfera de distracție și tortul au dat energie petrecerii. De asemenea, prezența celor mici l-au făcut fericit pe Alexandru. Internauții i-au urat fiului Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică multe mesaje de bine.

De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul în public

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva ne-au explicat motivul pentru care nu își doresc să îl expunp în public pe fiul lor. Artistul a declarat că își dorește ca Alexandru să-și trăiască o copilărie normală. Cu toate astea, Ștefan Bănică a făcut o descriere a fiului său, precizând că îi calcă pe urme în ceea ce privește pasiunea pentru muzică.

Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară', ne-a spus Ștefan Bănică.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton