Fiul lui Tataee de la B.U.G Mafia are autism: "Beneficiează de tratament, dar nu se știe dacă funcționează"

Publicat pe

Fiul lui Tataee de la B.U.G Mafia are autism. Tataee de la B.U.G Mafia locuiește în Spania de cinci ani. Artistul s-a mutat împreună cu soția și cei patru copii peste hotare. Recent, acesta a vorbit despre viața din străinătate, dar și despre familia sa. Tataee a dezvăluit că unul dintre copiii lui are autism.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Tataee de la B.U.G Mafia are autism. Tataee, pe numele său real Vlad Irimia, a plecat din România și s-a mutat în Spania, alături de familia sa. Artistul de muzică hip-hop a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, unde a făcut dezvăluiri inedite despre cariera sa. De asemenea, cântărețul a vorbit pentru prima oară despre un subiect sensibil. Fiul său are autism și primește tratament specializat.

Fiul lui Tataee de la B.U.G Mafia are autism: "Beneficiează de tratament, dar nu se știe dacă funcționează"Fiul lui Tataee de la B.U.G Mafia are autism: "Beneficiează de tratament, dar nu se știe dacă funcționează"

Tataee a vorbit despre despre situația în care se află unul dintre fiii săi. Artistul a declarat că fiul său este u copil inteligent și fericit, doar că are un alt mod de a percepe lumea. Micuțul beneficiează de tratament, dar nu se știe ce rezultate care vor fi rezultatele.

Citește și: Tataee de la BUG Mafia, tată pentru a patra oară!Motivul pentru care s-a mutat în Barcelona, acum trei ani, te va lăsa fără cuvinte

Citește și: Tata Vlad recunoaște că fanii sunt agresivi cu artiștii care cântă înaintea B.U.G. Mafia:„Smiley a picat la mijloc'

Citește și: Văduva Piticului Colorado, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după derapajul la adresa femeilor scunde:”Dacă ești înalt și nu ai minte…”

Citește și: Gina Bradea a fost externată din spital. Cum arată și cum se simte după operație:„Am avut o intervenție chirurgicală dificilă'

Fiul lui Tataee de la B.U.G Mafia are autism

Tataee este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de hip-hop din România. Artistul a cântat ani la rând în trupa B.U.G Mafia, alături de Uzzi și Caddilac. Îndrăgitul cântăreț s-a mutat în Spania în urmă cu cinci ani, unde locuiește alături de soție și cei patru copii.

Invitat în podcastul găzduit de Mihai Morar, Tataee a făcut dezvăluiri inedite despre familia sa. Tata Vlad a mărturisit că fiul său are autism. Cu toate astea, artistul susține că fiul său are o viață normală, doar că vede lumea într-un alt mod.

Tataee: ” Eu cred am fost autist”

Tatatee, pe numele său real Vlad Irimia, a declarat că fiul său este inteligent. Mai mult, artistul a spus că cel mai probabil a avut și el o formă de autism. Acesta a subliniat că și Einstein a avut același diagnostic și este considerat cel mai inteligent om.

,,Unul dintre copiii noștri are autism. E autist și, urmărind evoluția lui, cred că am avut și eu o formă puțin mai ușoară. Nu e o boală, deși beneficiază de tratament, dar nu se știe dacă funcționează. Diferența față de noi e că văd și percep altfel lucrurile. Atât. În rest, copilul nostru e foarte fericit, foarte inteligent. Einstein a fost autist. După cum spuneam, eu cred că am fost autist.Dar mulți oameni foarte inteligenți au fost autiști și au văzut altfel lucrurile și poate asta i-a făcut să fie speciali. În momentul în care renunți la treaba asta, să fie ca noi copiii, să ne urmeze pașii, că toți avem obsesia asta. Ar trebui să renunțăm la asta pentru că ei vor decide', , a spus Tataee în podcastul lui Mihai Morar.

Tataee s-a căsătorit în secret

Tataee a fost întotdeauna discret cu viața sa personală. Artistul s-a căsătorit în secret cu Mona, în 2012, după opt ani de relație. Cei doi aveau deja o fiică când și-au unit destinele. Evenimentul a fost discret și au participat doar familiile celor doi.

Nici măcar cei doi colegi de trupă ai artistului nu au fost prezenți la nunta acestuia. Tatee și Mona au împreună patru copii, Antonia Olga, Mihai, Cristian Vlad și mezinul familiei, Gavril.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter