Omar Arnaout, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu soția lui, Miruna: "Suntem Schumacher, Formulă 1, de toate în pat!"

Publicat pe

Omar Arnaout, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu soția lui, Miruna. Cântărețul a fost invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, prezentată de Oana Radu pe canalul de Youtube theXclusive. Cu această ocazie, și-a dezvăluit inclusiv secretele din dormitor, fără perdea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Omar Arnaout, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu soția lui, Miruna. A fost primul câștigător al concursului Next Star, în anul 2013. Era doar un copil, dar a reușit să se mențină în topurile muzicale de-a lungul timpului. S-a îndrăgostit de Miruna Diaconescu, cea care i-a devenit și soție. Se pare că o iubește atât de mult încât nici nu s-a gândit măcar să își mai ia vreodată o altă soție, deși religia lui îi permite să facă asta.

Omar Arnaout, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu soția lui, Miruna: "Suntem Schumacher, Formulă 1, de toate în pat!"Omar Arnaout, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu soția lui, Miruna: "Suntem Schumacher, Formulă 1, de toate în pat!"

Omar Arnaout, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia cu soția lui, Miruna

Cântărețul a răspuns cu sinceritate întrebărilor indiscrete puse de Oana Radu. Spre finalul emisiunii, artistul a mărturisit că viața lui amoroasă este atât de bună încât nu are nevoie de picanterii în dormitor.

„Deci să vină Miruna și să-mi spună că a găsit două fete să ne culcăm toți patru împreună! Dacă tot e prima dată când primesc o întrebare de asta și o să răspund exact așa cum ai întrebat! Eu cu nevastă -mea dacă vrem putem să fim niște staruri de alea grele! Va spun sincer că noi suntem și mititei și mobili! Facem toate alea nu e o problema! Și tocmai de aia nu cred că ne-ar face nicio femeie față! Nu că n-ar avea loc de noi! Suntem Schumacher, Formulă 1, de toate în pat!”, a dezvăluit Omar Arnaout în emisiunea „Detectorul de minciuni”, conform Kanal D.

Citește și: Omar Arnaout s-a căsătorit la moschee, cu iubita sa: „Eu mă simt mândru și mă simt privilegiat de Dumnezeu”

Citește și: Ruby a ajuns din nou la spital. Ce s-a întâmplat cu artista: „M-am trezit urlând de durere”

Citește și: Cum a ajuns Omar Arnaout, câștigătorul Next Star, să colaboreze cu Alex Velea și cu Florin Salam: „Mi-a căzut cerul în cap'

Citește și: Anamaria Prodan, despre ultimele clipe de viață ale mamei sale, Ionela Prodan: „A închis ochii cu un singur of: Laur”

Cine este Miruna, soția lui Omar Arnaout

Miruna Mihaela Diaconescu, așa cum se numește în buletin, s-a născut pe 25 iulie 1999, în Bârlad. Este pasionată de muzică, iar mama ei este o cunoscută interpretă de muzică populară. Încă de vârsta de 6 ani a știut că tot ceea ce își dorește este o carieră în domeniul muzical.

Miruna a absolvit Școala de Muzică Nicolae N. Tonitza’, și a urmat cursuri de pian timp de 8 ani. A participat la numeroase festivaluri si concursuri de muzică încă din copilărie. A câștigat și premii, printre care Premiul Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România în cadrul Festivalului Internațional „George Grigoriu’ și Trofeul Festivalului Național „Flori de mai’.

„Eu sunt mulsuman și cumva e prima oară în viața mea când iubesc cu adevărat și când sunt atașat de un om în halul acesta. Cumva viața mea s-a plimbat numai în jurul muzicii până acum, nu am pus accent și dragoste pentru nimic altceva în viața asta.

Am mai avut relații în trecut, amândoi am mai avut relații în trecut. Evident că a trebuit să învățăm lucruri, să descoperim lucruri noi, dar cumva moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns, a  mărturisit Omar la Antena Stars, în trecut.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter