Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre Mădălina Cafadaru și Brigitta Gheorghe: "Mi s-a părut cel mai urât"

Publicat pe

Florica Boboi nu a avut un conflict direct la Chefi la Cuțite, dar în culise s-au întâmplat totuși niște lucruri care au deranjat-o și despre care a decis să vorbească acum. Câștigătoarea sezonului 10 se bucură din plin de modul în care acest show i-a schimbat viața în bine. S-a împrietenit cu mai mulți foști colegi sau rivali, precum Adrian Stroe, Raluca Todea, Titus, Dan Manciu, Ștefania și Lady Nosfe. Însă, au existat și trei persoane cu care a avut parte de conflicte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În interviul difuzat acum pe Antena Play, Florica Boboi și-a amintit de conflictele cu Oxi, Mădălina Cafadaru, poreclită și „Mădălina Dubai” de către ceilalți concurenți, dar și de răutățile pe care chiar ea le-a spus la testimoniale despre Brigitta Gheorghe. Dintre aceste trei persoane, singura cu care s-a împăcat ulterior este Brigitta.

Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre Mădălina Cafadaru și Brigitta Gheorghe: "Mi s-a părut cel mai urât"Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre Mădălina Cafadaru și Brigitta Gheorghe: "Mi s-a părut cel mai urât"

Florica Boboi, conflicte cu trei concurente Chefi la Cuțite

La fel ca Raluca Todea și Dan Manciu, și Florica Boboi a avut parte de probleme în interacțiunea cu Oxi, susține ea. O altă concurentă care a deranjat pe multă lume în platoul de filmare, din cauza atitudinii răutăcioase, a fost Mădălina Cafadaru. Câștigătoarea Chefi la Cuțite a fost foarte dezamăgită de vorbele acesteia. Chiar dacă Florica a intrat în conflict și cu Brigitta Gheorghe, în cazul ei a reușit să cadă la pace, într-un final.

„Cu Oxi nu am rămas în relații bune, am simțit-o răutăcioasă. Nu port ranchiună. Ei au zis ce au vrut, eu am zis ce am simțit. Cel mai urât mi s-a părut… Mădălina Dubai, că noi așa îi zicem. Ce mi s-a părut cel mai urât a fost că testimonialele ei erau mai urâte. Restul, fiecare a vrut să își atingă țelul. Multă lume mi-a spus că am fost arogantă, nu a fost cu răutate la testimoniale.

Eu nu reușesc să fiu falsă. Ce spuneam la testimoniale ei știau tot. Cu Brigitta atunci la început am fost un pic cam răutăcioasă. Noi eram competitive amândouă, nu suntem dușmani, ne vorbim, dar puțin s-a înțeles greșit. Au fost niște episoade la început, când era mai răutăcioasă. Apoi ne-am cunoscut mai bine și mi-am dat seama că nu trebuie să judecăm după copertă”, a dezvăluit Florica Boboi, în interviul de pe Antena Play.

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: „Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…”

Citește și: Cum se înțelege Theo Rose cu Alex Leonte, după ce și-a refăcut viața cu Anghel Damian: „Dumnezeu m-a pus cu cine trebuia să fiu. Anxietatea a dispărut”

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite: „Doar cine o înțelege…'

Citește și: Ce cadou a primit Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, de la soțul ei, de ziua de naștere:„Vă spun cu lacrimi în ochi, încă nu îmi vine a crede'

Ce i-a spus Sorin Bontea când nu erau filmați

Deși pare destul de dur la televizor, Florica Boboi a dezvăluit că Sorin Bontea are un suflet de aur și este chiar prea blând uneori cu concurenții din echipa lui. Acesta a simțit că ea nu are destulă încredere în forțele proprii în marea finală, așa că i-a dat un sfat care a salvat-o în momentele de cumpănă.

„Chefii sunt minunați. Deși nu îl cunosc foarte bine pe Florin Dumitrescu, pentru că nu prea am interacționat, dar mi s-a părut un om corect. Chef Sorin Bontea va rămâne toată viața în sufletul meu. Sorin Bontea mereu îmi spunea, n-am să uit niciodată: ‘Nu te gândi că e finala! Gândește-te că ai un eveniment, tu fă farfuriile după gustul tău’. Pentru noi, când se uita la o farfurie, simțeam că era acolo cu noi, cu sufletul. Cea mai frumoasă experiență din viața mea, din 38 de ani de viață”, a completat Florica Boboi.

Soțul ei a ajuns la spital, în ziua finalei

De parcă nu erau de ajuns emoțiile trăite până când a aflat că pleacă acasă cu trofeul, Florica Boboi a aflat atunci că soțul ei a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău din cauza emoțiilor.

„L-am sunat pe soțul, el era la urgențe. El săracul, i-a fost rău, de stres. Nu știa nimic. Mi-a spus că se învârte casa cu el. Când am ieșit de acolo, în loc să mă aștepte el pe mine, am stat eu după el să vină de la urgențe. Băiatul a început să facă cocktail-uri la evenimente, dar nu aș vrea să fie bucătar”, a povestit Florica Boboi.

Florica Boboi a lămurit povestea eclerelor

A rămas în istoria emisiunii momentul în care câștigătoarea Chefi la Cuțite a dat-o în bară cu desertul în timpul unei probe pe echipe. Cu toate acestea, Florica Boboi a dezvăluit acum care a fost motivul real pentru care a dat greș atunci.

„Episodul cu eclerele a fost horror. Eu mai făcusem, dar cu rețeta. Acum nu mai știam nici gramajul, nu mai știam nimic. Le-am făcut, le-am avut și pe Instagram, dar n-am mai știut nimic, am uitat tot. Eu ajungeam pe platou și învățam rețete. Le mine, deserturile erau horror. Și de câte ori n-am făcut aluat opărit care se folosește la eclere, dar am uitat tot…”, a mai povestit Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite.

Sursă foto: Facebook, Instagram, captură Youtube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter