Florin Călinescu suferă de cancer de piele, dar a reușit să se vindece: "Intri într-un malaxor al destinului"

Publicat pe

Florin Călinescu suferă de cancer de piele. Prezentatorul TV a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani. Acesta a aflat că suferă de cancer de piele. În cadrul unui interviu, actorul a explicat clar cum a descoperit că suferă de această boală cumplită, dar și cum a reușit să se vindece.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cunoscutul actor a primit un diagnostic crunt în urmă cu câțiva ani. Totul a pornit după ce Florin Călinescu a simțit ceva ciudat la nivelul nasului. Ulterior a mers la medicul specialistul pentru a aflat ce se întâmplă. După mai multe analize, prezentatorul tv avea să primească un diagnostic crunt.

Florin Călinescu suferă de cancer de piele, dar a reușit să se vindece: "Intri într-un malaxor al destinului"Florin Călinescu suferă de cancer de piele, dar a reușit să se vindece: "Intri într-un malaxor al destinului"

Prezentatorul tv a explicat cum a aflat că are cancer de piele, dar și cum a reușit să învingă această boală cruntă. Florin Călinescu a trecut printr-o perioadă complicată și stresantă, pe care spune că nu o dorește nimănui.

Citește și: Cine îl plătea pe Florin Călinescu ca să recite poezii despre Elena Ceaușescu, în comunism:„Ne luam bănuții și plecam'

Citește și: Cum a reacționat Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit:„Sunt într-un moment al vieții mele în care…'

Citește și: Traian Stoiță, pariu cu Cătălin Măruță că va slăbi 10 kg în 20 de zile:„E o cură pe bază de…'

Citește și: Mircea Eremia și Maria Lungu de la Puterea Dragostei formează un cuplu:„Cred că o să o cer de nevastă'

Florin Călinescu suferă de o boală grea, cancer de piele

În urmă cu aproape trei ani, Florin Călinescu primea un diagnostic dureros: cancer de piele. Actorul a simțit că îl jena ceva la nas, motiv pentru care a mers la medic pentru a afla ce are. După mai multe analize, prezentatorul tv a aflat că are cancer de piele. Florin Călinescu a povestit într-un interviu că a fost șocat când a aflat această veste.

Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică.Poţi să fii Ioana dArc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!', a mărturisit Florin Călinescu despre acel moment greu din viaţa sa, potrivit Cancan.ro.

Florin Călinescu a reușit să învingă cancerul de piele

Pentru Florin Călinescu a urmat o perioadă cumplită, plină de stres și momente neplăcute. Cu toate astea, actorul a fost puternic și a apelat la ajutorul microchirurigiei Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea bolii. Vedeta tv a declarat că acum este bine, dar susține că nu dorește nimănui să treacă prin această situație.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine.Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. ', a mai povestit Florin Călinescu.

Cum se simte acum Florin Călinescu

Din fericire, actorul s-a tratat, iar acum este bine. Florin Călinescu a declarat că în primul an după ce a aflat diagnosticul arăta foarte rău. Vedeta tv susține că microchirurgia Mohs te scapă de chinul bolii, iar dacă această afecțiune nu este tratată la timp, îți va curma viața.

Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni, am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather', a mai declarat Florin Calinescu.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter