Traian Stoiță, pariu cu Cătălin Măruță că va slăbi 10 kg în 20 de zile: „E o cură pe bază de…”

Publicat pe

Traian Stoiță, pariu cu Cătălin Măruță că va slăbi 10 kg în 20 de zile. Interpretul de muzică populară își dorește să slăbească cât mai urgent. după ce s-a îngrășat mai multe kilograme după nuntă. Pentru tânărul artist, costumul popular a devenit un adevărat chin pentru că îi este greu să-l mai poarte. El a anunțat recent, în emisiunea de la PRO tv, că vrea să încerce o dietă neobișnuită. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Traian Stoiță este un cunoscut cântăreț de muzică populară din Sibiu. Artistul s-a hotărât și vrea neapărat să dea jos mai multe kilograme, acumulate după nuntă. Motivul este că portul său tradițional îl strânge și speră să revină la forma de odinioară. Invitat în emisiunea La Măruță, de la PRO tv, artistul a făcut un pariu cu gazda emisiunii că va slăbi 10 kilograme în 20 de zile. 

Traian Stoiță, pariu cu Cătălin Măruță că va slăbi 10 kg în 20 de zile: „E o cură pe bază de…'Traian Stoiță, pariu cu Cătălin Măruță că va slăbi 10 kg în 20 de zile: „E o cură pe bază de…'

Traian Stoiță se consideră un om împlinit atât profesional, cât și personal. Chiar dacă duce o viață liniștită de familie, după nuntă bărbatul a acumulat 20 de kilograme în ultimii șase ani. Recent, interpretul de muzică populară a hotărât că vrea neapărat să slăbească. Însă, el speră ca totul să se întâmple într-un timp scurt și anume, să dea jos 10 kilograme în doar 20 de zile. Ulterior, Traian Stoiță a confirmat și pe rețelele de socializare că a început dieta atipică, iar fanii îl vor susține pe toată durata programului. 

Citește și: Cum a depășit Cristi Borcea momentele dificile din viața lui:”Nu mi-a fost frică de sărăcie”

Citește și: De ce s-a despărțit Xonia de iubit:”Trebuie să existe acea chimie”

Citește și: Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cu ce problemă se confruntă:”Mi-e foarte greu”

Citește și: Sanda Ladoși și-a retras copiii de la școala de stat și studiază acasă:„Deocamdată homeschooling-ul nu este reglementat în România'

Traian Stoiță, pariu cu Cătălin Măruță că va slăbi 10 kg în 20 de zile

Traian Stoiță vrea să încerce o dietă neobișnuită pentru a scăpa de kilogramele în plus. Artistul vrea să urmeze dieta cu zer pentru că, spune el, au testat-o mai mulți prieteni și au avut rezultate. Pentru următoarele 20 de zile, cântărețul are de gând să bea câte trei litri de zer pe zi. 

„E o cură pe bază de zer. Au testat-o niște prieteni, care au avut niște beneficii vizibile. După câteva zile corpul începe să înțeleagă acest zer ca fiind hrana primară. Dimineața de la 6.00 iei prima cantitate de zer. Trei litri pe zi', a declarat Traian Stoiță, în emisiunea de la PRO TV.

„De fiecare dată este un chin pentru mine să îmbrac costumul popular', a mai continuat el. 

Traian Stoiță: „De la nuntă am pus 20 de kilograme'

Artistul a observat anumite schimbări fizice de-a lungul anilor. Mai exact, cântărețul a început să se îngrașe, iar costumul popular să nu-i mai vină ca la început: „de la nuntă am pus 20 de kilograme, ăla în costum eram eu înainte cu un an să o cunosc pe Paula (n.red. soția interpretului), deci acum vreo șase ani', a spus Traian Stoiță. 

Ulterior, artistul a confirmat și pe rețelele de socializare că a dat startul dietei, iar fanii îl vor susține pe toată durata programului. 

„Am luat act de mesajele domniilor voastre și de starea mea de sănătate, așa că mâine dăm startul unei perioade care nu va fi ușoară, însă rezultatele vor fi benefice!' a scris cântărețul pe contul său de socializare. 

Cine este Traian Stoiță 

De mai mulți ani, Traian Stoiță este unul dintre tinerii reprezentanți de muzică populară ai Sibiului. Tânărul, de aproape 30 de ani, are o carieră de succes atât în muzică, dar și în alte arii, inclusiv politică, scrie Ora de Sibiu. La șase ani și jumătate și-a făcut debutul ca artist muzical și imediat s-a făcut remarcat de Mărioara Murărescu, care i-a propus să apară la emisiunea Tezaur folcloric. A fost totodată consilier parlamentar, student la Teologie și profesor de muzică. 

Cine este soția lui Traian Stoiță 

La 23 de ani, artistul s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Paula. Fata avea 16 ani pe vremea când și-au unit destinele. 

„Am cunoscut-o în noiembrie, iar în aprilie aveam cununia civilă. Ea este din Poiana Sibiului și știam că acolo se pleacă pe timpul verii. Atunci m-am gândit că dacă tot am găsit-o, să nu o pierd. Eu plecam cu concerte, ea plecată cu părinții… Nu era o situație care să îmi convină. Așa că am vorbit cu părinții ei, am căzut de acord și ne-am căsătorit. Și a fost o decizie foarte bună, pentru că acum sunt un soț fericit', a spus Traian Stoiță pentru sursa citată. 

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter