Cum a depășit Cristi Borcea momentele dificile din viața lui: "Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani"

Publicat pe

Un bărbat împlinit atât pe plan personal, cât și profesional, Cristi Borcea a vorbit, recent, despre perioadele grele din viața sa, care nu au fost puține. Afaceristul a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a fost nevoit să o ia de la început de trei ori, dar și că fotbalul i-a creat probleme grave de sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Acum, Cristi Borcea are o familie frumoasă și viața lui a intrat, de ceva timp, pe un făgaș normal. Fostul acționar de la Dinamo nu a fost scutit, însă, de-a lungul vieții, de probleme și că a cunoscut și sărăcia. Iată ce a dezvăluit soțul Valentinei Pelinel în podcast la Nasrin Ameri!

Cum a depășit Cristi Borcea momentele dificile din viața lui: "Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani"Cum a depășit Cristi Borcea momentele dificile din viața lui: "Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani"

Cristi Borcea: „De trei ori am rămas fără bani”

În vârstă de 54 de ani, Cristi Borcea a copilărit în vremea „Epocii de Aur”, însă mărturisește că, în perioada comunistă, nu a dus lipsă de nimic. Omul de afaceri a rememorat cu emoție momentele în care juca fotbal alături de prietenii săi.

„N-am dus lipsă de nimic. Noi, generația înainte de 89, am avut o copilărie mult mai frumoasă', a mărturisit el.

Totuși, lucrurile nu au mers ca pe roate de la început pentru Cristi Borcea, care a dezvăluit că a trebuit să o ia de trei ori de la zero de-a lungul vremii. Acesta nu s-a sfiit să recunoască și că, la un moment dat, a rămas fără bani, iar pentru a-și putea reveni a fost nevoit să-și vândă casa și mașina. Din fericire, afacerea cu butelii l-a ajutat să-și revină pe plan financiar.

Citește și: Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea: „Eu sunt timidă, dar așa am simțit să fac atunci'

Citește și: Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea: „Libertatea pe care o acorzi…’

Citește și: Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani!

Citește și: Băiatul cuplului Valentina Pelinei – Cristi Borcea a împlinit 5 ani

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut contract prenupțial: „Noi avem separare de bunuri”

„Mi-a plăcut fotbalul de mic. (…) De trei ori am rămas fără bani. Am vândut apartamentul cu 4 camere din Centrul Civic și mi-am luat… când am venit la Dinamo am venit cu BMW, ultimul tip, bani. Au fost momente în care am rămas fără bani. Am vândut mașinile, mi-am luat Dacia și zic… tot la butelii trebuie să ajung. Am luat din nou o mașină de 40 de butelii și cu ea am reușit. Ajunsesem… erau banane și întorceam capul. Mentalitatea de învingător ți-o dă sportul. M-a ajutat că am făcut sport. Nu am băut și nu am fumat până la 33 de ani.

Înainte să ajung la Dinamo și de două ori după ce am ajuns la Dinamo am fost nevoit să o iau de la zero. Nu, nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult”, a spus el în podcastul „AMERitat cu Nasrin'.

Operații pe cord deschis la 41 de ani

Chiar dacă parcursul său în viață și reușita în afaceri sunt de invidiat, Cristi Borcea a dezvăluit și cealaltă latură a monedei. Fotbalul nu i-a adus numai satisfacții, ci și probleme de sănătate și nu numai. A suferit de depresie, a fost operat pe cord deschis la 41 de ani și a pierdut mai bine de 5 ani din viață în închisoare.

„Când am pierdut primul campionat, cu Rapidul, în ’98-’99, atunci am avut 3 săptămâni în care n-am dormit deloc și am fost readus cu ace, tot fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani. Și în momentul de față sunt pe pastile. (…)

N-am regretat nici când am făcut operația pe cord, nici când am pierdut campionate, nici când am intrat în Champions League, nici când am fost la pușcărie 5 ani jumate. Au fost momente unice pentru copil, venind dintr-un cartier din București, cel mai mare vis al lui a fost Dinamo. Și am ajuns să conduc Dinamo și să obțin cele mai mari performanțe din istoria Clubului Dinamo', a mai mărturisit Cristi Borcea.

În momentul de față, este căsătorit cu Valentina Pelinel și au o familșie superbă. Cristi Borcea are însă nu mai puțin de 9 copii. Prima soție, Mihaela Borcea, femeia cu care a fost căsătorit 22 de ani, i-a dăruit trei. Cu Alina Vidican, cea de a doua soție, are doi copii, în timp ce cu actuala soție, Valentina Pelinel, trei. Un alt copil, o fetiță, s-a născut din relația din omului de afaceri cu avocata Dana Voiculescu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter