Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut contract prenupțial: "Noi avem separare de bunuri"

Publicat pe

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu extrem de unit. Cei doi sunt părinții a trei copii superbi și se sprijină reciproc din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, recent, Valentina a făcut o declarație neașteptată cu privire la statutul lor financiar, dezvăluind că au separare de bunuri, respectiv contract prenunpțial.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă la început nu li s-au dat prea multe șanse de reușită, iată că acum, după ani buni, Vlantina Pelinel și Cristi Borcea au o căsnicie solidă și sunt extrem de fericiți alături de cei trei copii ai lor, Milan și gemenele Rania și Indira. Recent, într-un podcast pe YouTube, Valentina a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, confesându-i-se chiar finei sale, Nasrin Ameri.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut contract prenupțial: "Noi avem separare de bunuri"Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut contract prenupțial: "Noi avem separare de bunuri"

Valentina Pelinel spune că ea și Cristi Borcea au făcut contract prenupțial, cu separare de bunuri

Vlaentina Pelinel i-a fost alături lui Cristi Borcea în cea mai grea perioadă a vieții sale, iar de-a lungul celor aproape 8 ani de relație l-a sprijinit necondiționat. Recent, vedeta a dezvăluit detalii neștiute despre aranjamentul financiar care există la ei în familie. Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că, la ei în familie, fiecare e cu banii și bunurile sale, punând astfel capăt speculațiilor cu privire la faptul că ar fi avut vreun interes material în relația cu omul de afaceri.

Citește și: Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea: „Libertatea pe care o acorzi…”

Citește și: Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani!

Citește și: Băiatul cuplului Valentina Pelinei – Cristi Borcea a împlinit 5 ani

Citește și: Andreea Bălan, după ce a fost amenințată de George Burcea cu Protecția Animalelor: „Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic'

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență la spital, pe perfuzii:„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează’

„Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.

Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic', a dezvăluit Valentina Pelinel în podcastul lui Nasrin Ameri, pe YouTube.

„Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună”

De asemenea, Valentina Pelinel a vorbit și despre perioada în care soțul ei se afla în închisoare, moment în care s-a confruntat cu multe critici, comentarii neavenite și prejudecăți. Mai mult, ea a dezvăluit și faptul că între ei a existat întotdeauna o chimie specială, chiar și când erau simpli prieteni.

„Omul pe care eu îl iubesc era lângă mine. El știa că are toată susținerea mea. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să fim o familie. Am lăsat lumea să facă scenarii. Mulți nu au știut ce se întâmpla cu adevărat.

De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie ca prieteni. Vorbeam foarte mult. Așa ne-am dat seama că avem lucruri în comun. Noi comunicam foarte mult unul cu celălalt. Când a trebuit să aleg, a fost momentul crucial', a mai spus Valentina Pelinel.

De altfel, a subliniat și că între ea și celelalte foste partenere de viață ale lui Cristi Borcea nu există niciun fel de rivalitate, în pofida faptului că s-au născut multe speculații și pe această temă.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au o familie minunată. Cei doi au împreună trei copii, iar afaceristul mai are alți șase copii cu trei femei. Acest lucru nu a stat în calea fericii lor, iar Valentina susține că afaceristul și-ar mai dori un copil. Cu toate astea, fostul model recunoaște că este dificil să crești nouă copii.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter