Gabriela Cristea, de urgență la spital, pe perfuzii: „Când orice e mai important decât tine, corpul cedează”

Publicat pe

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii și-a îngrijorat toți urmăritorii din mediul online, afișându-se astăzi, 3 mai, pe patul unei clinici. În aceste momente, soția lui Tavi Clonda este pe perfuzii. Iată ce mesaj a transmis vedeta în urmă cu foarte scurt timp. Ce se întâmplă cu ea?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital. Soția lui Tavi Clonda trece prin momente delicate, ajungând pe perfuzii. Deși nu a dezvăluit motivul, se pare că prezentatoarea de la Antena Stars a avut nevoie de ajutorul medicilor. Aflată pe patul unei clinici din București, aceasta le-a transmis un mesaj important admiratorilor ei.

Gabriela Cristea, de urgență la spital, pe perfuzii: „Când orice e mai important decât tine, corpul cedează'Gabriela Cristea, de urgență la spital, pe perfuzii: „Când orice e mai important decât tine, corpul cedează'

Gabriela Cristea e una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Încă de la începutul carierei, ea a fost apreciată în număr mare de profesionalismul de care dă dovadă. Deși are agenda plină, fiind ocupată și cu rolul de mamă, își face mereu timp și pentru fanii ei, chiar și în clipele delicate. Recent, bruneta i-a anunțat că se află la spital.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie:”Sunt gelos, dar…”

Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut:„I-am plătit un bilet de avion…'

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Gabriela Oțil, după ce a fost criticată pentru că a ieșit în club cu prietenele:„Am fost șocată de reacții. Eu când stau acasă cu cel mic…'

Gabriela Cristea, de urgență la spital, pe perfuzii

În urmă cu puțin timp, Gabriela Cristea a postat un selfie cu ea, de pe patul de spital. Vedeta nu a dezvăluit motivul pentru care a apelat la ajutorul medicilor. Însă, având în vedere că bruneta e pe perfuzii, internauții s-au gândit că aceasta ar putea avea unele probleme de săntate.

În dreptul imaginii, Gabriela Cristea a scris și un mesaj, de câteva rânduri. Aceasta a mărturisit că, atunci când orice e mai important decât tine, corpul cedează. De asemenea, a transmis că are de gând să se ocupe mai mult de sănătatea ei.

„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. Am citit sloganul celor de la …, în timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură și mi-am propus să îl urmez: sănătatea ca un stil de viață', a scris Gabriela Cristea la InstaStory.

Gabriela Cristea, cu fetița la spital, de Paște

Recent, Gabriela Cristea a fost din nou la spital, după ce fiica ei cea mică, Iris, nu s-a simțit bine. Ulterior, s-a aflat că micuța făcuse o indigestie, dar și febră. Îngrijorați pentru sănătatea ei, prezentatoarea și soțul ei, Tavi Clonda, au mers imediat la o unitate medicală, pentru a afla ce se întâmplă cu ea și pentru a primi tratament.

„Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice', a declarat Gabriela Cristea, acum câteva zile, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter