Florin Dumitrescu și soția au aniversat 7 ani de căsnicie. Ce surpriză i-a făcut chef-ul

Publicat pe

Chef Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, împlinesc șapte ani de când s-au cununat religios. Celebrul jurat și-a surprins partenera chiar de la începutul zilei, făcând un gest romantic. Fanii au avut ocazia să vadă fotografii rare de la nunta celor doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, serbează astăzi șapte ani de când s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu, iar juratul de la „Chefi la cuțite' nu a ratat ocazia de a arăta ce bărbat romantic este. Astfel, celebrul bucătar a pus un zâmbet pe fața soției chiar din prima parte a zilei.

Florin Dumitrescu și soția au aniversat 7 ani de căsnicie. Ce surpriză i-a făcut chef-ulFlorin Dumitrescu și soția au aniversat 7 ani de căsnicie. Ce surpriză i-a făcut chef-ul

Florin Dumitrescu a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii rare de la nunta lor, alături de un mesaj emoționant adresat soției. Se pare că juratul chiar i-a cântat Cristinei la pian, aceasta fiind o pasiune la care nu mulți se gândeau.

Astăzi sărbătorim. 7 ani. ❤❤❤❤ @cristinasimadumitrescu te iubesc', a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată:

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă:

Citește și: Aida Parascan, încă o lovitură după ce a pierdut sarcina. Ce spune despre tatăl copilului:

Citește și: Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Alex Bădițoaia, la Chefi la Cuțite.

Florin Dumitrescu, despre soția sa

În urmă cu puțin timp, tot pe Instagram, Florin Dumitrescu a făcut câteva dezvăluiri legate de familia lui. Juratul a mărturisit ce l-a atras cel mai mult la soția sa, spunând că, pe lângă aspectul fizic, eleganța ei a fost cea care l-a fermecat definitiv.

„Dincolo de aspectul fizic, atitudinea, eleganța'a spus Florin Dumitrescu pe Instagram.

Florin Dumitrescu se bucură de o familie minunată. El și soția sa, Cristina, au împreună două fetițe superbe, Ava și Mia, pe care le iubesc la nebunie!

Cristina, despre Florin Dumitrescu: El le rezolvă mai pe toate

Într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, Florin Dumitrescu a vorbit despre rolul său de tată și a mărturisit că fetițele sunt mai atașate de soția sa, dar că la el vin când este vorba de distracție.

Fetele se simt mult mai atașate de Cristina, ele trei sunt foarte afectuoase, dar vin  să  își  ia îmbrățișările și de la mine, iar la distracție, de regulă, vin mai mult spre mine, că punem muzică la maximum și dansăm', a povestit juratul.

Pe de altă parte, Cristina a dezvăluit cum este Florin Dumitrescu acasă, ca soț și ca tată, și, din câte se pare, este un familist convins. Soția sa a povestit că juratul se simte bine acasă, că îi place să petreacă timp cu fetițele și că este un bărbat romantic.

Florin, acasă, este ca orice om care se simte bine acasă. E relaxat, câteodată obosit, și atunci e mai tăcut. Ca soț , e extrem de romantic și atent, nu uită nicio aniversare și mereu mă surprinde cu flori, chiar și când e plecat. Ne-am promis că nu o să lăsăm zilele importante pentru noi să treacă precum niște zile oarecare și ne întrecem în a ne face surprize. Iar ca tată, fetele sunt foarte atașate de el, și asta cred că spune tot'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter