Florin Piersic, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi murit: "Mă odihnesc eu forțat de virus, da’…"

Publicat pe

Florin Piersic se află în izolare la domiciliu, în urma stării de urgență instituite din cauza pandemiei de COVID-19, însă pentru că au apărut zvonuri că ar fi murit, actorul ține să-și asigure cunoștințele și fanii că, la 84 de ani, se simte excelent.

Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu apul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în internet că să vă odihniți în pace!”

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe internet sau tv să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut.

Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat.

Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic', este mesajul postat pe Facebook, joi după amiază, de Florin Piersic.

Citește și:

Adevărul despre problemele de sănătate ale lui Florin Piersic. Cum arată și cum se simte marele actor la 83 de ani, după un an complicat

Florin Piersic le dă peste nas celor care au spus că este o apariție horror, la 83 de ani: „Eu mă țin de femei, să nu cad!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter