Fotografia zilei: Smiley – “Doamne, ajută-mă să mă abțin!”

Publicat pe

Astăzi, numărul 1  în preferințele noastre a fost adjudecat, de departe, de fotografia postată de Smiley pe Instagram, artistul reușind să-și facă fanii nu doar să se amuze, ci și să saliveze abundent. Scos din context, apelul disperat al lui Smiley la divinitate  – Doamne, ajută-mă să mă abțin!' – ne poate duce cu gândul la… altceva, nu neapărat la mâncare, pentru că artistul, chiar dacă este un bon viveur, nu arată deloc ca un consumator împătimit de glucide. După cum se vede însă, aparențele înșală, iar unii, vorba francezului, au ochii mai mari decât stomacul, luptându-se din răsputeri cu lăcomia.

Trebuie să recunoaștem însă că, în fața unei asemenea oferte dulci, e foarte greu să reziști, chiar dacă ești artist și trăiești și din imaginea ta. Nu știm dacă Cel de Sus i-a auzit ruga fierbinte lui Smiley, dar bănuim totuși că avea treburi mai importante în momentul acela. Poate dacă i-ar fi cântat… cine știe?! Ne consolăm însă la gândul că pe masa festinului se vede o sticlă cu, cel mai probabil, un digestiv, care o mai fi atenuat din efectele devastatoare ale dezmățului gastronomic. Iar în caz că rugăciunea n-a funcționat… să fie primit!

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter