Rita Ora a fost fotografiată pentru prima dată împreună cu iubitul ei chiar înainte de festivalul Neversea. Așa arată bărbatul!

Publicat pe

În doar două săptămâni, Rita Ora va urca pe scena Neversea din Constanța, spre bucuria zecilor de mii de oameni care și-au cumpărat bilete la festival. Însă, până atunci, vedeta a oferit o premieră presei internaționale după ce a fost fotografiată pentru prima dată alături de iubit.

Rita Ora este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală, așa că de când este împreună cu Andrew Watts nu au fost fotografiați de loc împreună. Până acum!

Deși amândoi au încercat să scape de blitzurile paparazzilor și să îi păcălească cumva, Rita și Andrew au fost surprinși în timp ce părăseau restaurantul Chiltren Firehouse, din Londra. Imediat după ce a părăsit locația, Rita a sărit în mașina în care o aștepta iubitul ei, iar mai apoi s-a îndreptat către locuința acesteia, acolo unde doar Andrew a coborât. Rita Ora a rămas în mașină și a coborât 5 minute mai târziu pentru a lua o pisică de pe stradă pe care a dus-o acasă.

Rita a purtat o pereche de jeansi scurți, o cămașă roșie și o pereche de ghete negre, iar de la ochi nu au lipsit ochelarii de soare. Pe de altă parte, iubitul ei a adoptat un stil mai rock și a purtat o pereche de pantaloni negri, cu pătrățele, un tricou alb  pe care scria „Bad Brains' și ochelari de soare pentru a-și proteja ochii de blitzurile aparatelor foto.

Rita Ora a fost fotografiată pentru prima dată împreună cu iubitul ei chiar înainte de festivalul Neversea. Așa arată bărbatul!Rita Ora a fost fotografiată pentru prima dată împreună cu iubitul ei chiar înainte de festivalul Neversea. Așa arată bărbatul!

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Jason Derulo și Rita Ora, pentru prima dată în România, la festivalul Neversea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter