Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței: „Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât”

Publicat pe

Fratele Mădălinei Manole și fostul ei soț s-au certat chiar la mormântul regretatei cântărețe. Asta susține Marian Manole, după o vizită la cimitirul în care este îngropată sora lui. Îl acuză pe Petru Mircea că i-ar fi vorbit foarte urât, de față și cu alte persoane. Iată ce s-ar fi întâmplat între cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anul acesta, pe data de 14 iulie, s-au împlinit 11 ani de când Mădălina Manole nu se mai află printre noi. Tot atunci, ea ar fi împlinit 54 de ani. Deși a trecut mai bine de un deceniu, lucrurile nu par deloc să se liniștească între fratele ei, Marian Manole, și fostul ei soț, Petru Mircea. Cei doi s-ar fi certat chiar la mormântul ei, semn că nu par să revină la relații mai bune.

Recent, fratele Mădălinei Manole a relatat o scenă tensionată dintre el și fostul soț al Mădălinei Manole. În timp ce se afla la mormântul cântăreței, ulterior, și-ar fi făcut apariția și Petru Mircea. În doar câteva secunde s-ar fi luat la ceartă. Cel din urmă ar fi fost însoțit și de un prieten de-al lui.

Citește și: Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Dani Oțil, înainte să devină tată:„Va fi…'

Citește și: Simona Hapciuc și-a făcut testamentul:„Mi-am luat măsuri, să nu ajungă copilul la stat'

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei:„Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur'/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Rogoz, adevărul despre problemele de sănătate cu tiroida:„Aș putea avea tendințe de îngrășare'

Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, la mormântul cântăreței

Fratele Mădălinei Manole l-a numit pe Petru Mircea „prietenul lui scump și drag', într-o notă ironică. Cel din urmă a venit la cimitir de la Otopeni.

„Eram la cimitir și au apărut prietenii mei scumpi și dragi de la Otopeni, cu ghilimelele de rigoare. Cumnatul meu, însoțit de prietenul lui', a declarat Marian Manole la Antena Stars, potrivit Spyews.ro.

Fratele Mădălinei Manole a susținut că Petru Mircea ar fi început să-i vorbească foarte urât. Același lucru s-ar fi întâmplat și în luna aprilie, la Otopeni, unde l-ar fi înjurat și ar fi țipat la el. Fostul soț al artistei i-ar cere lui Marian Manole același lucru, de 11 ani. Să plece și să-l lase în pace. Cel din urmă spune că are și niște filmări, însă nu vrea să le publice.

„Au început ritualurile lor, cu ruptul cozilor de flori. Există filmări, n-o să le dau niciodată. Mi-a vorbit foarte urât, deși eram la Ploiești, nu eram în fața casei de la Otopeni, ca în aprilie, când țipa, mă înjura și făcea în toate felurile.

(…) Aceleași texte șablon pe care le spune de 11 ani: să plec, să-l las în pace', a continuat fratele Mădălinei Manole.

Marian Manole despre Petru Mircea: „A început să turuie vrute și nevrute'

Iar declarațiile fratelui Mădălinei Manole nu se opresc aici! Marian Manole a spus despre Petru Mircea că ar veni doar de 2 sau de 3 ori pe an la cimitir. Pe lângă asta, ar fi înțeles că și-ar fi refăcut viața cu o altă femeie, pe care ar fi văzut-o în curte, în luna aprilie. Din acest motiv, fostul soț al artistei ar veni la mormântul ei din ce-n ce mai rar.

„Pe urmă a început să turuie vrute și nevrute. El vine de 2-3 ori pe an la cimitir. Mai nou am înțeles că s-a însurat. Am și văzut-o pe doamna lui acolo în curte, când m-am dus în aprilie. Are alte preocupări, la cimitir vine din ce în ce mai rar', a conchis fratele Mădălinei Manole, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter