Dan Alexa a dezvăluit motivul divorțului de Izabela, fosta soție: „Ea suferea foarte mult...”

Publicat pe

Antrenorul a fost mereu discret cu privire la viața lui personală pe tot timpul carierei sale, încă de pe vremea când juca la echipa națională. Tocmai din acest motiv, atunci când nu a mai fost împreună cu Izabela, soția lui dintodeauna, s-a aflat foarte târziu. Acum, însă, Dan Alexa a decis dezvăluie motivul divorțului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dan Alexa a dezvăluit motivul divorțului de Izabela. Fostul fotbalist a vorbit, în cadrul unui interviu la Antena Stars, despre adevăratul motiv al rupturii. Dan Alexa spune că a divorțat de Izabela pentru că pe tot timpul relației cu ea a fost imatur.

Dan Alexa a dezvăluit motivul divorțului de Izabela. Factorul decisiv care a intervenit

Dan Alexa a dezvăluit motivul divorțului de Izabela. Chiar dacă au divorțat, Dan Alexa a ținut să precizeze că fosta soție a fost extrem de devotată și l-a susținut mereu, dar nu au reușit să evolueze în același timp, el fiind imatur pentru mult timp.

„Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. (…) Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. (…)

Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă', a afirmat Dan Alexa, despre divorț.

Citește și: În ce relații se află Dan Alexa cu Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe

Citește și: Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Reghecampf și relația cu Dan Alexa

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei

Citește și: Cu ce se ocupă actorul Costel Constantin, la 78 de ani!

Care este relația lui Dan Alexa cu Izabela după divorț

Dan Alexa a dezvăluit motivul divorțului de Izabela. Divorțul dintre Dan Alexa și Izabela s-a pronunțat în 2016. În cadrul aceluiași interviu, antrenorul de fotbal a ținut să precizeze că în prezent are o relație foarte bună cu fosta soție, pe care o apreciază și o va până la sfârșitul vieții.

Dan Alexa a dezvăluit motivul divorțului de Izabela. Totodată, antrenorul îi poartă iubire necondiționată, pentru că este mama fetițelor lui. „O apreciez mereu, am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete, pe care le iubesc enorm.

Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și până la urmă, viața merge înainte', a mai spus Dan Alexa.

Ce spune Dan Alexa despre relaţia cu Anamaria Prodan

Încă vizibil de stânjenit de zvonurile cu privire la aşa zisa relație cu Anamaria Prodan, Dan Alexa a vorbit încă o dată despre informaţiile apărute în spaţiul public. Antrenorul de fotbal susține că lumea ar trebui să le respecte legătura care nu are nimic de a face cu amorul.

Totodată, Dan Alexa a ținut să amintească tuturor că toate aceste bârfe, care nu au un fundament real, fac foarte mult rău, atât familiei lui cât și a Aneimaria Prodan.

„Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei.

Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie', a declarat Dan Alexa.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter