Frații Andrew și Tristan Tate, percheziționați de DIICOT. În aprilie au fost acuzați că au sechestrat două fete

Publicat pe

Frații Andrew și Tristan Tate, percheziționați de DIICOT. Ofițerii DIICOT au descins joi, 29 decembrie, la vila britanicilor Andrew și Tristan Tate, acuzați în luna aprilie de sechestrarea a două tinere, informează surse judiciare. Frații Tate sunt suspectați de constituirea unui grup infracțional organizat care racola fete pentru filmări cu conținut destinat adulților. Andrew și Tristan Tate urmeză să fie audiați în cursul acestei zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Frații Andrew și Tristan Tate, percheziționați de DIICOT. Frații Andrew și Tristan Tate au fost vizați joi, 29 decembrie, de ofițerii DIICOT, fiind bănuiți de constituirea unui grup infracțional organizat care racola fete pentru clipuri destinate adulților, au informat surse judiciare. Autoritățile au descins, azi 29 decembrie, la vila din Voluntari, a celor doi britanici Andrew și Tristan Tate, pentru percheziții. Britanicii urmează să fie audiați în decursul acestei zile.

Frații Andrew și Tristan Tate, percheziționați de DIICOT.  În aprilie au fost acuzați că au sechestrat două feteFrații Andrew și Tristan Tate, percheziționați de DIICOT.  În aprilie au fost acuzați că au sechestrat două fete

Frații Andrew și Tristan Tate, percheziționați de DIICOT

În luna aprilie, procurorii și ofițerii DIICOT au găsit în vila fraților Tate, două tinere, una cu cetățenie americană și o româncă, după ce Ambasada SUA la București a alertat autoritățile române cu privire la sechestrarea unei femeie de cetățenie americană. Polițiștii au percheziționat la acel moment vila din Voluntari și studioul de videochat deținut de aceștia.

Citește și: Fetele care lucrau în studiourile de videochat pentru frații Tate erau însemnate. Ce tatuaj aveau pe mână

Autoritățile române au emis al doilea mandat de percheziții pe numele fraților Tate. Ofițerii DIICOT au intrat pentru a doua oară în vila din zona Voluntari a britanicilor, după ce în august s-a dechis un dosar penal pentru trafic de persoane, informează Libertatea.

Conform unor surse din anchetă, Andrew și Tristan Tate urmează să fie ridicați și escortați la sediul DIICOT, pentru audieri, sub suspiciunea de trafic de persoane.

La prima percheziție, autoritățile DIICOT au descoperit că Tristan și Andrew Tate locuiau într-o vilă păzită de foste cadre militare, iar în apropierea vilei se afla un studio de videochat la care lucrau mai multe tinere.

Frații Tate suspectați de trafic de persoane

În luna aprilie polițiștii DIICOT au descins pentru prima dată la vila fraților Tate, după ce Ambasada SUA la București a alertat autoritățile române cu privire la sechestrarea unei tinere în vila celor doi britanici. Când au ajuns la fața locului, ofițerii DIICOT au găsit două tinere, una de naționalitate americană și o româncă. Autoritățile au efectuat la acel moment percheziții și în studioul de videochat deținut de aceștia.

Citește și: Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Cezar a împlinit 14 ani:’Sunt foarte mândră de tine’

Citește și: Andi Moisescu, adevărul despre relația cu Andra. Ce a mărturisit despre colega de la Românii au Talent:’Mereu o să fie…’

Iubitul tinerei americance anunțase la Ambasada SUA din România că prietena lui era ținută cu forța în casa britanicilor din Voluntari, unde ar fi forțată să lucreze într-un videochat.

Potrivit surselor judiciare tânăra din SUA cât și cea din România, ar fi declarat că frații Tate le-au ținut acolo împotriva voinței lor, amenințîndu-le că le vor face rău dacă încearcă să evadeze.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter