Gabi Bădălău iubește din nou. Mesajul controversat în care își atacă fosta soție: „Dacă te-a trădat o femeie...”

Publicat pe

Gabi Bădălău se află într-un divorț complicat cu Claudia Pătrășcanu, însă nu se teme să arate că iubește din nou. Totuși, a profitat de această ocazie pentru a își ataca fosta soție pe rețelele sociale. Omul de afaceri i-a făcut o declarația de dragostei iubitei sale, însă nu s-a putut abține să nu amintească despre mama copiilor săi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău a postat pe contul său de Instagram o imagine care sugerează că s-a îndrăgostit.

„Iubirea e bună când lumea e rece', a scris într-un colț al imaginii postate pe rețeaua de socializare. Mesajul care a stârnit noi controverse nu a fost însă doar acesta, ci și cel scris cu litere mari: „Dacă te-a trădat o femeie…iubește repede alta'.

Gabi Badălău și Claudia Pătrășcanu sunt în plin proces de divorț

La cum stau lucrurile, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor avea parte de un divorț nu doar dificil, ci și extrem de lung. Cei doi s-au despărțit acum un an și, în pofida anterioarelor întâlniri din sala de judecată, nu au reușit nici acum să definitiveze situația, iar asta mai ales ca urmare a faptului că există și doi copii la mijloc.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Le-am explicat că au câștigat și ei bani’ / EXCLUSIV

„Dacă vreți țigăneală vă rog să vorbiți cu soția mea. Eu vreau să ocolesc acest subiect. Eu îmi doresc ce e mai bine pentru copii și pentru viitorul lor. Încă nu am adus martori împotriva ei, dar vom vedea ce se întâmplă la următorul termen', a declarat Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău iubește din nou. Mesajul controversat în care își atacă fosta soție: „Dacă te-a trădat o femeie...'Gabi Bădălău iubește din nou. Mesajul controversat în care își atacă fosta soție: „Dacă te-a trădat o femeie...'

La întrebarea reporterului dacă este Claudia Pătrășcanu o mamă bună, Gabi Bădășău a răspuns: Se poate și mai bună!

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul’. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Cum adică dacă vreau să rămână copiii cu mine? Așa e de când lumea și pâmântul, copiii trebuie să rămână cu mama lor„, a declarat Claudia P[tr[;canu, vizibil iritată și nervoasă, la ieșirea din sala de judecată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter