Alex Bodi se implică în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua: ”Penibil”

Publicat pe

Carmen de la Sălciua și Bianca Drăgușanu au avut un schimb de replici tăioase. În tot acest scandal, Alex Bodi intervine să își apere iubita și să o pună la punct pe cântăreață. Carmen de la Sălciua a atacat-o pe Bianca Drăgușanu, iar totul a pornit de la o postare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua încearcă să evite un scandal cu Bianca Drăgușanu, după ce aceasta a acuzat-o de falsitate în urma fotografiilor făcute cu Alexandra Bodi, cea supranumită „regina TikTok-ului'. Carmen de la Sălciua i-a transmis Biancăi Drăgușanu că nu se coboară la nivelul ei și preferă să-i ignore criticile.

De la ce a pornit totul

„O văd pe asta amărâta, care e cântăreață de muzică de petrecere sau ceva de genul, care s-a dus să se pozeze cu o amărâtă, femeia care chiar e amărâtă, financiar vorbind, ca să-și facă ea niște like-uri, niște alea. Băi, femeie ești penibilă! Dacă vrei să faci niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa doar ca să strângi niște like-uri. Ești penibilă cu diplomă!

Apucă-te de alte chestii sau fă-le pe alea pe care știi să le faci, lasă femeia în pace! Să îi dați unfollow la cârtița asta că este disperată! Lăsați prefecătoriile astea cu binefacerile vieții că dacă vreți să faceți o cauză umanitară sau vreți să ajutați pe cineva, nu trebuie neapărat să vă pozați cu respectivul sau respectiva. Faci și gata, nu mai zici nimic! Ce ești tu ca să te dai mare? Dacă ai ajutat femeia, o ajuți și gata, pa!’, au fost cuvintele dure spuse de Bianca.

Carmen de la Sălciua a declarat, pentru Antena Stars, că nici nu o cunoaște pe Bianca Drăgușanu, dar că are un respect foarte mare chiar pentru Alex Bodi, iubitul divei.

„Nu vreau să intru în scandal cu nimeni. Eu îl respect pe Alex, că m-a ajutat cu mașina pentru o filmare. Eu pe ea nu o cunosc, nu știu de ce a spus lucrurile astea. Eu am fost la Alexandra să o vizitez. Am văzut-o pe TikTok, mi s-a parut amuzantă. Eu am apreciat-o pe Bianca la un moment dat, e o femeie frumoasă. Dar nu știu de ce, ce ai cu mine, cu ce te-am deranjat? Dacă ai o problemă, poți să spui frumos’, a afirmat Carmen de la Sălciua.

Alex Bodi a intervenit în scandalul dintre cele două

„ Nu am vrut să intervin în discuția asta, dar acum nu am de ales! Se cam contrazice singura domnișoara, care la început a zis că ignora situația, iar aici mă refer la intervenția Biancăi, care a spus că nu-i ok să ne lăudăm cu faptele bune. Văd că acum nu se mai oprește din declarații.

Ce caută, de fapt? În primul rând, noi doi nu ne-am văzut niciodată, nici când i-am dat mășina, i-a dus-o un prieten de al meu, care m-a rugat să o dau cuiva pentru un videoclip, apoi mi-a spus despre cine este vorba, însă eu oricum nu o cunosc și nu mă interesa. Era strict business.

Înainte, noi am avut niște simple discuții pe Instagram, după ce ea m-a abordat, îmi tot scria, apoi mi-a dat niște link-uri pentru a ajuta niște oameni și să fac donații. Când ajuți pe cineva nu trebuie să știe nimeni, la fel cum nici eu am zis nici eu nimănui când i-am lăsat mășina pentru un videoclip că să o ajut, după ce, repet, a intervenit Horia, un prieten de-al meu, însă e diferență între noi, ori între ea și restul', a declarat Alex Bodi pentru FANATIK.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, adevărul dureros despre operațiile estetice prin care a trecut: „N-am putut să respir șase zile…'

Citește și: Cine este Alexandra Bodi, gospodina din Mureș cu milioane de vizualizări pe TikTok. L-a detronat și pe Dorian Popa!

Citeste si: Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o: „Vă bucurați de răul altuia…'

Citește și: Carmen de la Sălciua reacționează, după ce Bianca Drăgușanu i-a spus că este „penibilă cu diplomă”. Schimb dur de replici, între cele două

Citește și: Silviu Huțanu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul avea 37 de ani și nu avea boli grave

Iubitul Biancăi Drăgușanu a ținut să facă lumină și în cazul declarațiilor făcute de Carmen de la Sălciua, care a menționat că Bianca Drăgușanu poate e geloasă pe ea, altfel nu-și explică de ce a comentat despre ea după ce s-a pozat cu Alexandra Bodi, femeia celebră pe Tik Tok.

Alex Bodi a făcut o serie de declarații incendiare, menite să ajungă la urechile artistei, care comentează, în ultima vreme, despre celebrul cuplu.

„Doi la mână, mi se pare puțin penibil să creadă că Bianca ar putea fi vreodată geloasa pe ea, exagerat, fără să fiu răutăcios vorbim de ligi diferite și nici nu s-ar fi pus vreodată problema, iar eu mai mult de niște mesaje în scopul de a o ajuta, la rugămințile prietenului meu, nu am avut nimic!

Alex Bodi se implică în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua: 'Penibil'Alex Bodi se implică în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua: 'Penibil'

E aberant cum abordează ea situația, nu poată să spună că noi suntem prieteni, pentru că e cale lunga, noi nici nu am mai vorbit deloc, niciodată. Ea mi-a scris pentru mașină, nu eram în țară, apoi m-a rugat prietenul meu, cum am menționat mai sus.

După ce mi-a tot scris și mi-a mulțumit pentru mășină, eu din bun simt am felicitat-o pentru muzica ei, dar drept să vă spun nici nu știu cum se numește melodia respectiva, nu i-am ascultat niciodată melodiile.

Mi-a dat link ul atunci, am felicitat-o pe moment și cam atât. Și că sfat pe viitor, dacă mai ajuta pe cineva nu trebuie să știe toată lumea când ajuta, mai bine în liniște, așa cum a fost și ea ajutata în viața ei de alte persoane! Succes și toate cele bune!', a conchis Alex Bodi pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter