Cornel Ilie a recunoscut: este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble

Publicat pe

Vestea că solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, divorțează după 5 ani de căsnicie a luat pe toată lumea prin surprindere! Apoi, s-au lansat o serie de speculații privind o posibilă relație cu Lidia Buble. Acum, artistul a recunoscut că există cineva special în viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornel Ilie anunța la începutul lunii septembrie că divorțează de Eliza, femeia cu care are doi copii și cu care s-a căsătorit în 2015. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

‘Din Poveste’ a rămas O veste’. De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul divorț’ să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.
Există dragoste după iubire’, a fost mesajul lui Cornel Ilie.

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie:”Am avut o chimie foarte faină…”

Mesajul de dragoste postat de Cornel Ilie, după ce a fost în tandrețuri cu Lidia Buble:”Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi”

Cornel Ilie: „Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmări”

Apoi, a apărut melodia lansată în colaborare cu Lidia Buble. S-au lansat o serie de zvonuri privind o posibilă relație, însă cei doi au lămurit că nu îi leagă nimic mai mult decât o prietenie.

'Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Gabi Bădălău iubește din nou. Mesajul controversat în care își atacă fosta soție:„Dacă te-a trădat o femeie…'

Cornel Ilie a recunoscut: este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia BubleCornel Ilie a recunoscut: este implicat într-o nouă relație amoroasă! Ce a declarat acum, despre Lidia Buble

Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net', a mai subliniat Cornel Ilie pentru redactia.ro.

Cornel Ilie are o nouă iubită?

Însă, în cadrul interviului, Cornel Ilie a admis că există o prezență feminină în viața lui, chiar dacă nu a vrut să ofere detalii.

Pornind de la gândurile sale de pe Instagram „Nu renunța niciodată la cineva la care nu trece o zi fără să te gândești', Cornel Ilie a fost întrebat dacă există cineva special la care să se gândeasză în fiecare zi, iar răspunsul scurt și concis DA a luat prin surprindere.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter