Gabi Bădălău ar fi încercat să le cumpere tăcerea fetelor agresate de Bianca Drăgușanu: "A spus că îmi plătește deranjul.."

Publicat pe

Gabi Bădălău ar fi încercat să le cumpere tăcerea fetelor agresate de Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri a invitat mai multe domnișoare la petrecere, însă iubita lui a aflat de asta și le-a făcut o vizită neașteptată. La fața locului, aceasta nu ar mai fi ținut cont de nimic și ar fi început să le lovească pe tinere. Pentru a păstra tăcerea, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu ar fi încercat să le dea o sumă de bani fetelor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Petrecea burlacilor organizată de Florin Salam s-ar fi terminat cu mare scandal, după ce Bianca Drăgușanu ar fi dat buzna în apartamentul în care locuiește ea și Gabi Bădălău și ar fi început să lovească pe toată lumea. Pentru ca tinerele agresate să păstreze tăcerea, actualul iubit al blondinei ar fi încercat să le ofere o sumă de bani.

Gabi Bădălău ar fi încercat să le cumpere tăcerea fetelor agresate de Bianca Drăgușanu: "A spus că îmi plătește deranjul.."Gabi Bădălău ar fi încercat să le cumpere tăcerea fetelor agresate de Bianca Drăgușanu: "A spus că îmi plătește deranjul.."

Însă, tinerele nu au fost de acord și chiar au semnalat faptul nu li se pare deloc normal ceea ce s-a întâmplat. Iată ce declarații au făcut acestea.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacția dură la adresa lui Găbi Bădălău, după petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam: „Mizeriile lui…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul de la petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam și Gabi Bădălău: „O să aflați tot’

Citește și: Cum a primit Mihai Mărgineanu rolul Ardiles din Las Fierbinți: „Prestațiile urmau a NU fi plătite/ EXCLUSIV

Citește și: „Puterea dragostei’, dar totul până la carieră!Cristina Dorobanțu și-a părăsit iubitul, înainte de nuntă, și s-a mutat în Turcia

Gabi Bădălău ar fi încercat să le cumpere tăcerea fetelor agresate de Bianca Drăgușanu

Ceea ce trebuia să fie o petrecere de neuitat s-a transformat într-un adevărat scandal. Bianca Drăgușanu a avut o reacție neașteptată atunci când a aflat că iubitul ei petrecere alături de mai multe domnișoare, chiar în apartamentul în care locuiește cu acesta.

Ei bine, vedeta s-ar fi dus la casa respectivă și ar fi început să lovească mai multe persoane cu o bâtă de baseball. Una dintre domnișoare a vorbit public despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, acolo și chiar despre faptul că a fost lovită timp de 15 minute încontinuu.

Pentru a le reduce la tăcere, Gabi Bădălău ar fi încercat să le dea suma de 500 de euro și a insistat să le trimită banii prin șofer. În schimb, domnișoarele nu au acceptat.

'După ce s-a întâmplat toată chestia asta, am vorbit cu Bădălău și i-am spus că nu mi se pare normal. El a spus că îmi plătește deranjul, 500 de euro, pentru ce s-a întâmplat, că nici el nu voia. A insistat să îmi trimită șoferul cu banii și i-am spus că nu mi se pare normal, că mi-a spart capul', a povestit tânăra.

Claudia Pătrășcanu, reacția dură la adresa lui Găbi Bădălău

La puțin timp după ce s-a aflat de scandalul în care a fost implicat Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a avut și o primă reacție. Contactată de jurnaliști, vedeta a spus că nu o interesează ce face fostul ei partener de viață și el ar trebui să fie singurul răspunzător pentru faptele sale.

‘Nu înțeleg de ce toată presa scrisă ma agasează pe mine referitor la cele întâmplate și ce legatură am eu cu acest subiect?! Suntem în Săptămâna Mare!! Eu am o viață mult prea frumoasa și curată, ca să comentez mizeriile lui Gabi. Gabi este singurul responsabil pentru tot ceea ce i se întâmpla!’, a spus Claudia Pătrășcanu.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter