Gabriela Prisăcariu, despre problemele cu sarcina: „Am 17 kilograme în plus, mă dor mâinile...”

Publicat pe

Recent, Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, a vorbit despre problemele cu sarcina pe care le întâmplă, acum, înainte de a deveni mamă pentru prima dată. Vedeta, care mai are doar câteva săptămâni până va naște, le-a povestit fanilor săi din mediul virtual ultimele amănunte despre sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Concret, iubita lui Dani Oțil spune că a luat multe kilograme în plus, un lucru care o deranjază, la fel de mult ca durerile de mâini și picioarele umflate. Totuși, Gabriela a ținut să precizeze că înafară de aceste mici probleme, totul este bine.

„Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărire aveam plus 17 kilograme', a spus Gabriela Prisăcariu pe Instastory.

Gabriela Prisăcariu, despre problemele cu sarcina: „Am 17 kilograme în plus, mă dor mâinile...'Gabriela Prisăcariu, despre problemele cu sarcina: „Am 17 kilograme în plus, mă dor mâinile...'

Nu este prima dată când Gabriela întâmpină probleme cu sarcina

În urmă cu doar câteva zile, Dani Oțil și iubita lui s-au văzut nevoiți să își întreruptă vacanța brusc, din cauza unor probleme legate de sarcină. Din fericire, nu a fost nimic grav.

„A fost pantru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Rășnov o cameră liberă

Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul superagitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm', a povestit Gabriela Prisăcariu la InstaStory.

Citește și: Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil: „Eram în rochie de mireasă'

Citește și: Când vor face Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil botezul copilului. Răzvan Simion i-a dat de gol!

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu în costum de baie, în luna a opta de sarcină

Citește și: Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă.Reacția lui Dani Oțil

Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

În luna mai, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit, iar curând urmează să devină părinții unui băiețel. Deși au ascuns relația, ulterior au devenit unul dintre cuplurile extrem de deschise față de fanii din social media. Gabriela Prisăcariu a povestit cum s-au cunoscut ea și Dani Oțil.

Întâlnirea nu a fost una aranjată de prieteni, așa cum se mai obișnuiește, ci una absolut întâmplătoare. Se aflau ambii în sediul Antena 1, iar el tocmai terminase emisiunea, în timp ce ea i-a ieșit în cale îmbrăcată în rochie de mireasă.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea', le-a povestit Gabriela Prisăcariu fanilor despre prima ei întâlnire cu Dani Oțil.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter