Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezonul 6, sunt dezamăgiți că nu au câștigat premiul în finală: „E prea târziu să mai facem ceva”

Publicat pe

Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezonul 6, sunt dezamăgiți că nu au câștigat premiul în finală. Gabriela și Valentin s-au numărat printre finaliștii emisiunii Mireasa, sezonul 6. Deși la începutul show-ului au avut parte de sprijinul telespectatorilor, la final, cei doi au avut marea surpriză să afle că nu sunt câștigătorii emisiunii. La o lună de la căsătorie, cei doi tineri au vorbit despre povestea lor de dragoste, dar și ce așteptări aveau în marea finală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezonul 6, sunt dezamăgiți că nu au câștigat premiul în finală. Valentin și Gabriela s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, de la Antena 1. Cei doi s-au luptat pentru a-și apăra iubirea, iar în ultimele două zile petrecute în casă, Valentin și Gabriela au întâmpinat unele probleme, iar din această cauză au pierdtut voturile telespectatorilor.

Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezonul 6, sunt dezamăgiți că nu au câștigat premiul în finală: „E prea târziu să mai facem ceva'Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezonul 6, sunt dezamăgiți că nu au câștigat premiul în finală: „E prea târziu să mai facem ceva'

După multe discuții, Valentin și Gabriela au decis să facă pasul cel mare în emisiunea Mireasa și să își unească destinele. La o lună de la căsătorie, cei doi au vorbit despre căsnicia lor, dar și despre reacția pe care au avut-o când au aflat că nu sunt câștigătorii competiției.

Citește și: Ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa: „Mi se par foarte…'

Citește și:Miruna și Cosmin de la Mireasa au divorțat după o lună de la nuntă: „Nu mi-a greșit cu absolut nimic, însă…'

Citește și: „O să am emisiunea mea, nu la Antenă'. Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă, dar și să revină în televiziune. Când va apărea pe micul ecran

Citește și:24 ianuarie, Ziua Unirii Principatele Române. Astăzi se împlinesc 164 de ani de la Mica Unire. Tradiții și obiceiuri

Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezonul 6, sunt dezamăgiți că nu au câștigat premiul în finală

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 6. Cei doi s-au îndrăgostit și au luptat pentru a rămâne împreună. Deși au avut multe discuții, tinerii au decis să se căsătorească în marea finală a show-ului. Acum, la o lună de la căsătorie, Gabriela și Valentin au vorbit despre relația lor, dar și despre reacția pe care au avut-o după ce au aflat că nu sunt câștigătorii emisiunii.

Cei doi au declarat că au dezamăgiți că nu au plecat acasă cu marele premiu, dar se așteptau la un asemenea deznodământ. „E prea târziu să mai facem ceva.(…) Poate că e mai bine că s-a întâmplat așa.(…) Sinceră să fiu, mă așteptam să nu câștigăm, având în vedere că au fost două zile în care s-au oprit voturile pentru noi. Cumva, am acceptat ideea că nu o să câștigăm.”, au declarat Gabriela și Valentin în cadrul unei emisiuni tv.

Gabriela și Valentin s-au căsătorit în finala Mireasa, sezonul 6

Valentin și Gabriela au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din emisiunea Mireasa, sezonul 6. Cei doi au fost îndrăgiți de public încă de la început, dar parcursul relației lor a fost presărat de numeroase momente neplăcute. Chiar și așa, tinerii au reușit să depășească orice obstacol și s-au căsătorit în emisiune.

Experiența din emisiune i-a luat prin surprindere pe amândoi, având în vedere că nu aveau planuri mari. „Așa ne-a fost destinul, să mergem acolo și să ne întâlnim.”, a declarat Valentin. „În principal m-am dus pentru experiență, nu mă așteptam să îl găsesc, dar m-am bucurat.”, a spus Gabriela.

Valentin nu a vrut să se căsătorească cu Gabriela

Înainte de finala emisiunii Mireasa, Valentin a surprins pe toată lumea când a declarat că nu dorește să se căsătorească cu Gabriela în finala show-ului. Cu toate astea, tânăra își dorea foarte mult să își unească destinele cu bărbatul iubit. Ulterior, în finalaă cei doi au decis să facă marele pas și s-au căsătorit. 'Am depus actele cu gândul acesta, dar au intervenit niște lucruri și am luat decizia să nu mai facem nunta', declara Valentin înainte de marea finală.

După finala Mireasa, Valentin a ținut neapărat să se scuze pentru gestul său de dinainte de Marea Finală. Acesta a mărturisit că îi pare rău pentru lucrurile care au făcut-o pe Gabriela să plângă. „Să mă iertați, cumva, am fost ținta tuturor acum! Am făcut și eu o greșeală. Prețul greșelii a fost mic pe lângă lecția pe care am învățat-o'.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter