Traian Băsescu a fost externat din spital: „Are probleme şi la plămâni, şi la inimă. Nu se știe dacă...”

Publicat pe

Traian Băsescu a fost externat din spital. Informația a fost confirmată chiar de către soția lui, Maria Băsescu. Tot ea a făcut noi declarații despre starea de sănătate a fostului președinte. Conform spuselor ei, din păcate, medicii i-au descoperit politicianului diferite probleme, atât la inimă, cât și la plămâni. Iată ce a spus despre revenirea soțului ei în țară!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Traian Băsescu a fost externat din spital. Fostul președinte al României a fost internat câteva zile, după ce starea lui de sănătate se agravase în ultima perioadă. Mai întâi, el a fost la o unitate spitalicească din București, iar, ulterior, a fost transferat în străinătate.

Traian Băsescu a fost externat din spital: „Are probleme şi la plămâni, şi la inimă. Nu se știe dacă...'Traian Băsescu a fost externat din spital: „Are probleme şi la plămâni, şi la inimă. Nu se știe dacă...'

După ce s-a aflat despre starea lui Traian Băsescu, în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora fostul președinte al țării ar fi fost transferat de urgență la Paris. Speculațiile au fost însă demontate de soția lui, Maria Băsescu. Aceasta a explicat că partenerul ei de viață se află, de fapt, internat la Bruxelles.

Citește și: Maria Băsescu, primele detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu:”Soţul meu este…”

Citește și: Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au sărutat în fața președintelui Traian Băsescu, în timpul unui concert:”Ca să o împace…”

Citește și: Alexandra Stan, adevărul despre relația cu Măruță, după ce s-au certat anul trecut:”A fost singurul om care…”

Citește și: Îți amintești de Ibrahim Pașa din serialul Suleyman Magnificul?Cum arată acum Okan Yalabik, la 43 de ani

Traian Băsescu a fost externat din spital

Astăzi, Maria Băsescu, soția lui Traian Băsescu, a confirmat informația potrivit căreia Traian Băsescu a fost externat din spitalul din Bruxelles, loc în care a primit îngrijiri medicale, timp de mai multe zile. De asemenea, partenera de viață a fostului președinte a vorbit și despre starea lui actuală.

Maria Băsescu a declarat că medicii i-au depistat câteva probleme fostului președinte al României, atât la plămâni, cât și la inimă. Politicianul se află în continuare la Bruxelles și nu se știe încă dacă va reveni în România sau va rămâne acolo. Totul depinde de starea lui de sănătate.

„Nu se ştie dacă Traian o să vină în ţară sau o să rămână la Bruxelles, depinde de starea de sănătate. Are probleme şi la plămâni, şi la inimă', a declarat Maria, soția lui Traian Băsescu, pentru RTV, conform spynews.ro.

Maria Băsescu, surprisă în fața vilei de protocol a RAAPPS

Aceeași sursă mai scrie că soția lui Traian Băsescu a fost surprinsă în fața vilei de protocol a RAAPPS. Despre aceasta s-a aflat recent că fostul președinte al țării trebuie să o elibereze în maxim 60 de zile, după ce ar fi fost declarat colaborator al Securității.

Maria Băsescu a declarat că nu e pentru prima dată când se mută, deci nu le este atât de greu. Aceasta a susținut că nu știu unde vor merge și că vor vedea în următoarea perioadă.

„Nu e prima oară când ne mutăm, deci nu ne este aşa greu. Nu ştiu unde o să mergem, o să vedem', a mai transmis Maria Băsescu.

În urmă cu câteva zile, s-a aflat că Traian Băsescu ar fi fost colaborator al Securității ca poliție politică. Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut decizia instanței de fond în cazul lui Traian Băsescu, mai scrie sursa menționată anterior.

După ce ar fi aflat vestea, fostului președinte Traian Băsescu i s-ar fi făcut brusc rău.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter