George Buhnici se bucură de creșterea prețurilor: "Scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă"

Publicat pe

Luna și scandalul pentru George Buhnici! Zilele acestea, fosta vedetă Pro TV și-a atras din nou înjurături pe rețelele de socializare după ce a aplaudat creșterile de prețuri din România, pe motiv că astfel oamenii vor munci mai mult din nevoia de a supraviețui. George Buhnici consideră că scumpirile sunt binevenite pentru că oamenii nu mai vor „să iasă la muncă' cât timp au „bani de cheluit'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când nu vorbește despre minore, celulită și vergeturi, George Buhnici se leagă de alte subiecte la zi. Luna trecută, George Buhnici a făcut o postare controversată pe rețelele de socializare, susținând că bărbații sunt cei care fac muncile cele mai grele și care aduc mai mulți bani în casă. Iar acum a comis-o din nou.

George Buhnici se bucură de creșterea prețurilor: "Scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă"George Buhnici se bucură de creșterea prețurilor: "Scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă"

George Buhnici se bucură de creșterile de prețuri din România

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin', a scris Buhnici pe contul său de Twitter.

Pe de altă parte, fostul prezentator de la Pro TV spune că „se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă dar poți deveni prosper dacă îți dorești și tragi tare.'

„E un moment valoros pentru umanitate. Avem opțiuni. Nu sunt geniale dar sunt mai multe și diferite decât au avut cei dinainte', scrie fostul jurnalist într-un alt tweet.

Pe același subiect, George Buhnici a mai scris pe Twitter că „s-au dus vremurile când un om de clasă mijlocie putea produce cât să plătească și casă și mașină și să țină soția acasă cu copiii.' Vedeta spune că nu crede că acelea erau vremuri mai bune, iar atunci „sărăcia era mai dură în alte părți.'

George Buhnici critică faptul că diferența dintre oamenii săraci și cei bogați a devenit tot mai mare. 

„Se înrăutățește însă diferența dintre bogați și săraci. Nu e normal să pui jumătate din avere în buzunarele a 1%. Lumea nu e încă în echilibru dar sărăcia e mai mică totuși ca niciodată. Adevărata pierdere e subțierea clasei mijlocii care gândește, creează, schimbă', precizează fostul prezentator TV.

Citește și: Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici:'Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte'

Citește și: Ce a postat Lorena Buhnici pe Instagram, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD: „Să acționez'

Citește și:Cine este și cu ce se ocupă Mayk Simionescu, fratele lui Adrian Minune.Artistul îi este și naș

Ce derapaj a mai avut George Buhnici luna trecută

În noiembrie, Buhnici a scris într-o postare publică, postată în mediul online, că bărbații sunt cei care fac muncile cele mai grele și mai periculoase. În plus, e de părere că bărbații aduc cei mai mulți bani în casă, pentru că, spune el, au salarii mai mari.

În continuarea mesajului său, George Buhnici a susținut că bărbații au „sănătatea șvaițer’ după 45 de ani și că mor din cauză că nu se îngrijesc.

„Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?’, a scris George Buhnici pe rețelele de socializare.

George Buhnici a fost implicat într-un scandal uriaș în vară

George Buhnici a creat multă agitație în spațiul public după ce a declarat în timpul unei emisiuni TV că soția lui „arată ca o minoră'. Totodată, vloggerul le-a îndemnat atunci pe femei să meargă la sală. „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi”, a precizat vedeta.

Ulterior, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat cu 20.000 de lei pe George Buhnici pentru declarațiile sale făcute la festivalul Neversea.

Imaginea lui Buhnici a avut de suferit după acel „accident'. Nu trebuie uitat că acesta a fost pus la zid de multe voci importante din showbiz-ul românesc.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter