Gheorghe Gheorghiu, exasperat de facturile mari din România: "Am ajuns să plătesc 5.000-8.000 de lei lunar pentru gaze"

Publicat pe

Gheorghe Gheorghiu, îndrăgstul folkist locuiește de mulți ani în America, acolo unde și-a clădit o nouă viață. Chiar și așa, artistul nu ratează niciun sezon estival în România. Cântărețul a declarat recent că facturile din țară îi dau mari bătăi de cap, precizând că sumele sunt enorme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgitul artist s-a recăsătorit anul trecut în America, cu iubita sa. În vârstă de 67 de ani Gheorghe Gheorghiu a devenit rezident americand și a renunțat definitiv la viața din România. Cu toate astea,folkistul nu poate rata niciun sezon estival din România. Întoarcerea în țară i-a adus multe surprize neplăcute acestuia.

Gheorghe Gheorghiu, exasperat de facturile mari din România: "Am ajuns să plătesc 5.000-8.000 de lei lunar pentru gaze"Gheorghe Gheorghiu, exasperat de facturile mari din România: "Am ajuns să plătesc 5.000-8.000 de lei lunar pentru gaze"

Au trecut mulți ani de când artistul a decis să se stabilească în Statele Unite ale Americii, în New York. Gheorghe Gheorghiu revine în România atunci când au loc evenimente importante. De această dată, cântărețul s-a declarat dezamăgit de creșterea facturilor la lumină și gaze.

Citește și: Cum a reacționat Oana Sârbu după ce Gheorghe Gheorghiu a spus că ar petrece o noapte cu ea:”Era mai sangvin, așa…”

Citelte și: Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu în SUA.Andra are 33 de ani și propria afacere

Citește și: Reghe și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden.Cum s-au comportat cei doi, în văzul lumii

Citește și: De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor:”Trebuie refăcută articulația…”

Gheorghe Gheorghiu, exasperat de facturile mari din România

Gheorghe Gheorghiu s-a stabilit America în 2015, acolo unde a început o nouă viață. Celebrul folkist în vârstă de 67 de ani nu ratează nicio ocazie de a se întoarce în țară, atunci când are loc sezonul estival. Ajuns în România, Gheorghe Gheorghiu s-a confruntat cu multe probleme. Acesta s-a declarat dezamăgit de creșterea facturilor la lumină și gaze.

„Marea mea supărare este legată de creșterea uluitoare a facturilor la curentul electric și la gaze. Am ajuns să plătesc în ultimele luni sume cuprinse între 5.000 și 8.000 de lei pentru gaze. Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge la asemenea sume. Nu mi-am ascuns niciodată preferința pentru țara mea natală, dar sumele astea m-au uluit, efectiv. Avem aceeași problemă de ani buni, după mine! Cei de la putere nu fac nimic acolo unde sunt pentru oamenii din popor. Pur și simplu, dacă fac ceva, mișcă doar pentru interesele lor', a declarat artistul pentru impact.ro.

Gheorghe Gheorghiu:” Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume”

Artistul a declarat că pe lista marilor scumpiri se numără și factura la curentul electric. Gigi Gheorghiu trebuie să plătească o factură de 3.200 de lei, ceea ce îl înfurie foarte tare. Chiar și așa, artistul a declarat că va cânta mai mult pentru a strânge bani să își plătească facturile enorme.

 „Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume. Eu încă reușesc, chiar și la aceste sume, să le fac față! Însă uneori stau și mă gândesc că va veni ziua în care românii, cei de rând în primul rând, își vor scoate casele la mezat din cauza acestor facturi foarte mari. Cu ce să le mai plătească, la valorile despre care discutăm?' a mai spus Gheorghe Gheorghiu.

Artistul are multe eveniment în România

Cu toate astea, Gheorghe Gheorghiu este mulțumit pentru că fanii români nu au uitat de el și l-au chemat să cânte la multe evenimente din țară. Artistul susține că nu va canta la mare în această vară, ci va îmbina concertele de la malul mării cu cele din țară.

„Nu voi sta doar pe litoral în această vară. Voi îmbina concertele de la malul mării cu cele din țară, fiindcă se pare că numărul admiratorilor mei nu pare mai mic, în ciuda trecerii anilor peste noi', a mai declarat cântărețul.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter