Cu ce se ocupă Cătălin Crișan, după doi ani și jumătate de pauză de la scenă: „Am apucat să scriu un roman”

Publicat pe

Ce surprize le-a pregătit Cătălin Crișan fanilor. Cântărețul de muzică ușoară a stat departe de lumina reflectoarelor timp de doi ani și jumătate. În timpul pandemiei și a restricțiilor anti COVID, celebrul artist a fost la fel de productiv, chiar dacă nu a mai urcat pe scenă. Recent, Cătălin Crișan a făcut marele anunț care i-a surprins pe fani. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Crișan, în vârstă de 54 de ani, este unul dintre cei mai longevivi și apreciați artiști de muzică ușoară din România. A încântat de fiecare dată publicul când a urcat pe scenă, iar fanii încă îi fredonează celebrele șlagăre. Pe timp de pandemie, artistul a stat departe de scenă, lipsindu-i foarte mult spectatorii cu care, nu de puține ori, a avut chimie.

Cu ce se ocupă Cătălin Crișan, după doi ani și jumătate de pauză de la scenă: „Am apucat să scriu un roman'Cu ce se ocupă Cătălin Crișan, după doi ani și jumătate de pauză de la scenă: „Am apucat să scriu un roman'

Cătălin Crișan a continuat să scrie piese de teatru în pandemie și să compună noi melodii, atât pentru el, cât și pentru alți artiști. Cu alte cuvinte, cântărețul a muncit, practic, în ultimii doi ani și jumătate, iar acum a revenit cu forțe proaspete. Și-a dorit totuși să amâne orice fel de lansare până la anularea restricțiilor anti COVID.

Citește și: Câți bani câștigă Cătălin Crișan din drepturile de autor, după 35 de ani de muzică: „Am primit…”

Citește și: Reacția Oanei Sîrbu, după ce Cătălin Crișan a dezvăluit că o iubea în tinerețe:”Ce era să fac…”

Citește și: Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului cel mic:„Nu m-am sinchisit să-i muțumesc pe alții'

Citește și: De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public:„Niciodată nu o să…'

Cu ce se ocupă Cătălin Crișan, după doi ani și jumătate de pauză de la muzică

În această pauză de la aparițiile publice, artistul a muncit chiar foarte mult, pentru a reveni alături de publicul său cu cele mai noi proiecte. Cătălin Crișan a compus piese cât pentru două albume noi, este aproape de a finaliza a doua piesă de teatru și de a termina un roman. 

„În pandemie am apucat să scriu un roman. Mai am un pic și-l termin. Scriu și o a doua piesă de teatru. Am două albume gata. Sunt pe masă, în sufragerie. Am 24 de piese. N-am apucat încă să fac lansarea, pentru că vreau să o fac cu orchestră.

Am vrut prima dată să numesc albumele Melodii uitate într-un sertar, dar, între timp, a apărut Sala Palatului, duetul cu fata mea, Daria, și atunci n-am mai putut folosi acest nume. Pe multe dintre ele, însă, nu le-a auzit nimeni, pentru că n-au fost difuzate', a declarat Cătălin Crișan pentru WOWbiz.ro.

Cântărețul de muzică ușoară are o fată de 22 de ani, Daria, și un băiat de 18 ani, Rareș, din prima căsnicie a artistului. Cei doi tineri îi calcă pe urme tatălui său, având aceeași pasiune pentru muzică.

Cătălin Crișan revine pe scenă

Artistul își dorește să reia spectacolele pe scenă, dar și să meargă într-un turneu prin țară: „au început spectacolele! Doamne ajută! Să vedem cât ne-o ține! Am scăpat de restricții, mi-e să nu vorbim rusește în câteva luni! Eu nu-mi fac foarte multe planuri. Am în minte câte ceva. Vreau să lansez a doua piesă de teatru, să se poată juca, după care să organizez un turneu cu orchestră live în toată țara și nu numai, pentru că doi ani și ceva am stat pe bară!', a mai spus Cătălin Crișan pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter