Ghorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. Imagini cu vila de 350.000 de euro a artistului

Publicat pe

Ghorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. Imagini cu vila de 350.000 de euro a artistului. El a publicat, recent, câteva fotografii cu locuința sa, pe rețelele sociale. În plus, cântărețul le-a dat fanilor toate detaliile despre vila cu două nivele. Iată ce a postat marele artist!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gheorghe Gheorghiu, în vârstă de 68 de ani, și-a pus la vânzare conacul de la Buftea, în valoare de 350.000 de euro. Locuința are 450 mp și o curte de 500 mp, fiind cu două nivele. Artistul, deși s-a stabilit în America, nu a uitat de unde a plecat, astfel că vizitează destul de des România, spre încântarea fanilor care îi știu melodiile pe de rost.

Ghorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. Imagini cu vila de 350.000 de euro a artistuluiGhorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea. Imagini cu vila de 350.000 de euro a artistului

Gheorghe Gheorghiu s-a hotărât să vândă locuința unde a stat alături de tatăl său, în ultimii lui ani de viață. Totodată, artistul s-a căsătorit recent și s-a stabilit la New York împreună cu soția lui, Gabriela, care este femeie de afaceri.

Citește și: Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu în SUA.Andra are 33 de ani și propria afacere

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și viitoarea soție, cu 15 ani mai tânără: „O știu de mică!”

Citește și: O ispită masculină s-a dezbrăcat în fața unei concurente, la Insula Iubirii:”E alegerea ei să…”

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 52 de ani:”Cea mai frumoasă femeie”

Ghorghe Gheorghiu își vinde conacul de la Buftea

Gheorghe Gheorghiu s-a stabilit în America, alături de proaspăta lui soție, Gabriela. Chiar și așa, artistul vine destul de des în țară, mai ales că încă îl leagă atât de multe amintiri frumoase. El s-a hotărât totodată să vândă casa în care a locuit alături de tatăl său, în ultimii lui ani de viață. Tatăl cântărețului s-a stins din viață în anul 2019. Pe pagina sa de Facebook, artistul a dat toate detaliile despre locuința sa.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și soția sa

Artistul și-a luat inima în dinți și i-a oferit inelul femeii iubite înainte de Crăciun. Logodnica lui Gheorghe Gheorghiu este Gabriela Băncescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York. Restaurantul pe care îl conduce este foarte cunoscut în rândul românilor, acolo având loc de-a lungul timpului nenumărate evenimente artistice, culturale și private. Gabriela și Gheorghe se cunosc chiar din copilărie.

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America’, a dezvăluit cântărețul despre culisele nunții sale în emisiunea „Exclusiv VIP’ de la Prima TV.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă