Gheorghe Turda vrea să își refacă viața la 73 de ani: „Singurătatea ucide”

Publicat pe

Gheorghe Turda vrea să își refacă viața la 73 de ani. Deși el și-a pierdut soția în urmă cu 11 ani și a avut mai multe relații de-a lungul timpului, niciuna nu a fost ce trebuie pentru interpretul de muzică populară. Cu toate acestea, Gheorghe Turda nu dorește să rămână singur până la finalul vieții și este pregătit oricând pentru o nouă relație!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV, unde a povestit despre viața sa amoroasă. Interpretul de muzică populară a rămas văduv în urmă cu 11 ani, atunci când soția sa s-a stins din viață. După pierderea suferită, artistul a avut mai multe relații, însă niciuna nu a fost pe placul lui. Acum, el este pregătit pentru a-și reface viața alături de o nouă persoană.

Gheorghe Turda vrea să își refacă viața la 73 de ani: „Singurătatea ucide'Gheorghe Turda vrea să își refacă viața la 73 de ani: „Singurătatea ucide'

Deși mulți oameni la vârsta lui nu se mai gândesc la posibilitatea de a începe o nouă relație, Gheorghe Turda este de altă părere. Acesta dorește să reînceapă o relație, și nu din necesitate fizică, ci din dorința de a avea pe cineva aproape de sufletul său.

Citește și: Scandalul dintre Constantin Enceanu şi Gheorghe Turda continuă:”Vorbește ziua ce visează noaptea”

Citește și: Adevărul despre rivalitatea dintre Maria Ciobanu și Irina Loghin. Dezvăluirile lui Gheorghe Turda:”Așa ceva, mai rar”

Citește și: Paul de la Puterea Dragostei și-a cerut iubita însărcinată în căsătorie.Imagini cu momentul emoționant

Citește și: Actorul Ionuț Stoica a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19.A jucat în „Polițist, adjectiv'

Gheorghe Turda vrea să își refacă viața la 73 de ani

Gheorghe Turda este un bărbat modern! Chiar dacă a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani, acesta își dorește să își refacă viața alături de o femeie. În urmă cu 11 ani, el și-a pierdut soția și a avut mai multe relații de atunci, însă niciuna nu a reușit să îi îndeplinească cerințele inimii. Acesta consideră că singurătatea este cea care ucide, iar din acest motiv speră să întâlnească pe cineva potrivit.

Sunt în standby, când e să vină o să vină. Singurătatea ucide, iar eu nu o să rămân de unul singur până mor. Odată și odată o să vină cineva și în viața mea. Mai este timp, eu oricum mă descurc singur în orice, dar nu e vorba de ajutor, este legat de suflet', a mărturisit Gheorghe Turda, în direct la Antena Stars.

„Cea mai mare bogăție a mea este familia'

Gheorghe Turda nu a dorit să discute despre averea sa materială, însă a menționat că bogăția sufletului său este familia. Acesta este foarte mândru de tot ceea ce a construit de-a lungul anilor.

„Cea mai mare bogăție a mea este familia mea. Este o bogăție sufletească. Eu nu mi-am bătut joc de viața mea și am agonisit toată viața. Am trecut prin multe greutăți, însă am trecut peste, viața merge înainte', a mărturisit Gheorghe Turda.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter