Cum i s-a schimbat viața lui Gheorghe Visu după ce a jucat în „Inimă de țigan”: „În afară de partea materială...”

Publicat pe

Ce spune Gheorghe Visu despre rolul lui State Potcovaru din „Inimă de țigan'. În urmă cu câțiva ani, serialul românesc „Inimă de țigan' era vizionat de majoritatea românilor. În rolul principal se aflau Carmen Tănase și Gheorghe Visu care interpretau rolurile lui Flăcărica, respectiv, a lui State Potcovaru. Acum, actorul a făcut o serie de declarații cu privire la acea perioadă din viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Visu este unul dintre cei mai iubiți actori din România. În perioada în care acesta era în rolul lui State Potcovaru, a reușit să cucerească inimile multor telespectatori. Acum, după câțiva ani, acesta a vorbit despre momentele în care se afla pe micile ecrane în serialul „Inimă de țigan'. Actorul a subliniat faptul că i-a crescut încrederea în sine după ce oamenii au început să îl recunoască pe stradă.

Acesta își amintește cu bucurie de momentele în care juca în serialul de succes. El a subliniat că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața lui de actor.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă actorul Gheorghe Visu la 70 de ani:”Nu cred că meritam mai mult”

Citește și: Cum se simte Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, după o săptămână în spital:”A mai fost internat din cauza problemelor la plămâni”

Citește și: Valentina Pelinel a împlinit 41 de ani. Ce mesaj a postat soția lui Cristi Borcea:„Cu suișuri și coborâșuri…'

Citește și: Cum arată bradul de Crăciun al Biancăi Drăgușanu:„Sunt două ajutoare care mi-au stilizat bradul'

Ce spune Gheorghe Visu despre rolul lui State Potcovaru din „Inimă de țigan'

Gheorghe Visu a fost invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre perioada în care juca în serialul „Inimă de țigan'. State Potcovaru a fost rolul care l-a consacrat pe actor, iar despre acea vreme, el are doar cuvinte de laudă.

„Cea mai frumoasă perioadă a vieții mele de actor este acolo din multe puncte de vedere. Eu acolo m-am jucat pe mine. Eu ce fac acolo, făceam acasă de mult cu prietenii. Acolo e viața mea particulară. Acolo e felul meu de a mă distra. Impulsul mi-a fost dat de regizorul Iura Luncașu și 70% din improvizații vin de la el', i-a spus el lui Cătălin Măruță.

Ba mai mult decât atât, acesta susține că nu mai folosește constant replicile personajului, însă i-au rămas în vocabular anumite expresii. Acesta subliniază faptul că este foarte plăcut să te recunoască lumea pe stradă, iar datorită acestui lucru i-a crescut încrederea de sine.

„În afară de partea materială, e foarte plăcut să vezi că te salută cineva în supermarket. Am căpătat o anumită încredere în mine, în felul meu de face comedie', a mai adăugat el.

Gheorghe Visu, despre copilăria sa

Actorul recunoaște că a avut parte de o copilărie puțin mai atipică. În primul rând datorită faptului că el consideră că au existat două episoade marcante ale primilor ani din viață.

„Am avut două copilării. Nu aveam gașcă. O copilărie în care mă uitam cu un pic de invidie la niște vecini care spuneau că învață două limbi la școală, pentru că era cartier evreiesc. Copilăria mea adevărată a început când ne-am mutat în Giulești. (…) Mă făceam simpatic și profesorilor, dar nu am fost niciodată un rebel în adevăratul sens al cuvântului.', a mai spus actorul pentru sursa menționată.

Acesta a subliniat faptul că nu a fost un copil neapărat cuminte. Își amintește că la un moment dat, ajunsese să aibă preaviz de exmatriculare, motiv pentru care mama sa l-a lovit.

„Toate astea până într-o zi când mama a venit mai devreme acasă. A fost ultima dată când mama mi-a mai dat o palmă. Aveam preaviz de exmatriculare. A fost prima mea discuție serioasă cu mama', a mai spus acesta.

„Am regrete'

Actorul a povestit că nu își amintește concret când a început pasiunea sa pentru actorie, însă știe că există în sufletul lui. Gheorghe Visu are chiar și regrete din punct de vedere profesional, însă știe că nu poate da timpul înapoi. Acestuia i-ar fi plăcut să termine liceul de muzică.

„Nu îmi place să vorbesc despre mine, despre ce simt eu. Îmi place să trăiesc alte povești. Nu mai țin minte cum m-am apucat de actorie. Știu cum am ajuns să o fac. Îmi place să trăiesc poveștile altora. Îmi place să vorbesc despre meseria mea cu drag. (…) Mă face fericit când îmi dau seama că știu textul. În ultima vreme am spaima că nu învăț textul. Am regrete, chiar profesionale și sunt destul de multe. Eram destul de plin de sine când aveam 30 de ani și îmi pare rău că nu am fost atunci maleabil. Dacă aș putea să dau timpul înapoi aș vrea să termin liceul de muzică, măcar. Îmi plăcea să desenez, chiar și acum mai desenez', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter