Giani din Las Fierbinți, despre cum i-a afectat pandemia: „Sunt tată, copiii au rămas cu niște sechele”

Publicat pe

Giani din Las Fierbinți, serialul de comedie de la PRO TV, a făcut dezvăluiri din sânul familiei. Actorul a mărturisit că pandemia de COVID-19 l-a afectat foarte mult și i-a îndemnat pe fanii lui să aibă mai multă grijă de ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giani din Las Fierbinți, pe numele său real Costi Diță, a fost invitat la podcastul produs de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira. Actorul nu a avut rețineri să vorbească despre cum l-a afectat pandemia de coronavirus.

Giani din Las Fierbinți, despre cum i-a afectat pandemia

‘Evident că sunt pe caterincă toată ziua, pentru că așa funcționez eu, dar acum sunt ca toți oamenii din perioada asta. Mă întreb cum s-a întâmplat să avem ghinion noi, generația asta. Nu putea să se întâmple peste 30 de ani când nu mai sunt eu? Sunt tată. Copiii încă nu-și dau seama, e bine, chiar dacă au rămas cu niște sechele’, a povestit el, în cadrul podcastului.

Costi Diță, în vârstă de 41 de ani, a absolvit Facultatea de Teatru din București, dar a cunoscut celebritatea datorită lui „Giani’, rolul din Las Fierbinți pe care îl joacă de zece ani. El a recunoscut că în facultate i s-a spus că nu este bun pentru comedie.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți. În adolescență, a muncit cu ziua

Citește și: Drama care a marcat-o pe „Gianina' din Las Fierbinți: „L-au nenorocit, după două luni de comă a murit'

Citește și: Soția lui Silviu Prigoană a început să plângă la TV, când a vorbit despre copii: „Îmi doresc să stau mai mult cu ei, să-i văd cum cresc…'

Citește și: Scandal între Anda Adam și Nicoleta Dragne de la Bravo, ai Stil: „M-ai jignit…”

Uită-te la discursul meu, nu are cum să nu apară gagiul. Am niște ticuri și am acceptat ideea. Ca să scap de asta, ar trebui să fac un contra rol care nu are nicio legătură cu asta. Ar fi un efort. Îmi place treaba asta (n.r. comedia), când omul râde cu mine și poate râd și eu cu el. Trag o linie atunci când o parte din public (n.r. la stand-up) nu mai râde, e un anumit gen de umor. E fain când ori râdem toți, ori deloc. Nu mi-a reușit asta tot timpul’, a mai continuat el.

Trecutul neștiut al lui Constantin Diță

Constantin Diță îi dă viață cu mult talent aiuritului Giani din Las Fierbinți, însă puțini își imaginează că între actor și personajul pe care îl interpretează nu este nicio asemănare. Acum, Costi Diță se află pe val, însă au fost vremuri în care a cunoscut sărăcia și lipsurile.

Actorul a rememorat momentele dificile prin care a trecut în adolescență, în cadrul unei emisiuni în care, la un moment dat, a fost invitat să comenteze stilul vestimentar al actriței Emilia Clarke, cunoscută și ca Mama Dragonilor din serialul Game of Thrones. Acela a fost momentul în care au ieșit la iveală detalii dureroase din viața lui Constantin Diță.

Emilia îmi aduce aminte de mine când mergeam la bairam. Eram puști și nu aveam bani de haine, și atunci mă ajuta unchiul, încropea tot felul de ținute din tot ce avea el. El era deja la nivelul superior, la adulți – băieții serioși care au un job, haine frumoase. Dar eu eram slab și pălug, iar el era solid, trăgea de fiare, îți dai seama nu se potrivea cu nimic. Dar încropeam, ridicam un pic mânecile la cămașă, pantalonii îi suflecam, făceam tot felul de nebunii din astea', a mărturisit Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter