Gigi Becali susține că deține cel mai bun tratament anti-COVID: "Am 50.000 de flacoane blocate în vamă!"

Publicat pe

Gigi Becali s-a implicat activ în lupta cu noul coronavirus și pe lângă donațiile fabuloase făcute spitalelor, milionarul din Pipera a cumpărat tratamente anti-COVID-19 pentru prieteni și cunoscuți. Becali trece acum, însă, printr-o situație absurdă, aceea de a-i fi blocate în vamă 50.000 de flacoane de tratament anti-COVID, care ar putea salva mii de vieți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gigi Becali a declarat că cel mai bun tratament anti-COVID-19, care a dat rezultate în cazul celor ajutați de el și folosit la nivel internațional, este Ivermectina, sub formă de ser, însă și Arbidol. Ambele tratamente nu au primit aprobare pentru a fi folosite în spitalele publice din România.

Gigi Becali susține că deține cel mai bun tratament anti-COVID: "Am 50.000 de flacoane blocate în vamă!"Gigi Becali susține că deține cel mai bun tratament anti-COVID: "Am 50.000 de flacoane blocate în vamă!"

„Eu am doctori la clinică mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români și le dau 4000-5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tramente, pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este Ivermectina. Se găsește doar la mine, acum în România. Eu nu am nicio treabă, eu îl cumpăr aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Invermectina ser. Invermectina pastilă e slabă.

Este și ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Când a existat pe piață din România, s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există. Am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane și nu e bun la Covid. Invermectina e cel mai bun tratament, pe lângă Arbidol', a declarat Gigi Becali pentru Ziare.com.

Citește și:

Gigi Becali face afirmații surprinzătoare despre coronavirus: „Am vindecat-o pe mama de COVID-19 și toată comuna”

Gigi Becali, declarație șocantă: 'Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie'

De ce a refuzat Cătălin Moroșanu de la Survivor să lucreze pentru Gigi Becali: „Am ales să stau acasă”

Becali: „Ce am în vamă ar ajuta 10.000 de oameni'

Patronul FCSB dezvăluie că nu primește aprobare pentru a aduce în țară zeci de mii de flacoane de Arbidol.

„Am 40-50 000 de flacoane în vama și nu-mi dau voie să între în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătății. Am vorbit cu un lanț de farmacii să-l băgăm fără adaos, ca să poată și omul de rând să cumpere aceste pastile.

Mai ales, pentru cei care se tratează acasă. Arbidol am putea face și în țară, că e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toată Europa. Nu-mi dau voie. Ce am în vama ar ajută aproximativ 10 000 de oameni.

Dacă nu-mi da voie să-l aduc în farmacie, o să le donez spitalelor. Am vrut să cumpăr toată producția din Rusia', a mai spus Gigi Becali.

Nume importante din fotbalul românesc, precum Anamaria Prodan Reghecampf, Marius Șumudică (membri ai familiei), Ioan Niculae sau Leo Grozavu au fost ajutate de Gigi Becali în perioada pandemiei cu tratamentul său.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă